TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Co byście chcieli zmienić w Trójce? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50984)

ddo bwayo 21.07.2009 22:56

Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?

Cytat:

Napisał Kurczaczek (Post 1075956)
czwartej nie bedzie......... nawet bylo na onecie w dniu premiery

"Dzisiaj jest premiera ostatniej już części bardzo popularnej gry The sims 3"

cos takiego :D

Taaa a Diablo 3 też miało nie wyjść ;)

KotMroku 22.07.2009 14:44

Odpowiem tak chciałbym żeby była możliwość sterowania w pracy oraz...DAJCIE KOTY!!!!!!(koty zwierzęta)

cherrie 24.07.2009 14:04

Fajnie by było, gdyby można było wykupić całe miasto, a nie parę budynków...

madej23 24.07.2009 14:16

Ja by chciałem dodać magie i zwierzęnta

asiunia 25.07.2009 14:26

z tym wsiadaniem do samochodu to jest zeczywiscie lipa. Wogóle myślałam, że do nowej gry wymyślą nowe obiekty w "trybie budowy" np. kręcone schody, okna na poddaszu, parapety, mosty do ogrodu albo chociaz opcje łączenia fundamentów ze sciana (bez kodów) ale plus dla stawiania mebli po skosie bez uzycia kodu ;) mogli to jeszcze dopracować :)

_Eveline_ 13.08.2009 09:49

Cytat:

Napisał asiunia (Post 1079922)
z tym wsiadaniem do samochodu to jest zeczywiscie lipa.

O, tak, tak! I póki co tylko tyle chciałabym zmienić ;)

Noemi 13.08.2009 10:08

ja już kiedy usłyszałam simsy 3 myślałam, ze bd. możliwość robienia prania, odkurzania, prasowania itd.

Nie powiem np. zwierzęta, ponieważ jestem pewna, że wyjdzie dodatek o zwierzętach.

Nie narzekam na możliwości związane z pracą, ponieważ wiem, że to co jest w trójce to i tak dużo.

Cytat:

Napisał madej23 (Post 1079232)
Ja by chciałem dodać magie i zwierzęta

Ja nie chciałabym magi. Ponieważ simsy mają odzwierciedlać prawdziwe, realne życie. A jak już wiadomo w nim nie pojawiają się zielone wiedźmy.

anie_1981 13.08.2009 18:16

A ja bym chciała, żeby można było mieć zwierzęta (zwłaszcza koniki) i wszystko to co w dwójce. Ale jeśli chodzi o bazową trójkę, to dwie rzeczy by mogli poprawić. Żeby można było samemu oddać dziecko do adopcji, a nie je zaniedbywać i wtedy opieka społeczna zabiera wszystkie. Można by też jeździć do sierocińca i wybierać dziecko spośród kilku. Druga rzecz, żeby dali jakiś kod dzięki któremu każdym Simem miałoby się dostęp do "zbiorów" nagrobków w mauzoleum... Denerwuje mnie to, że nawet najbliższa rodzina i domownicy nie mogą zabrać nagrobka z mauzoleum, jeśli nie byli zaprzyjaźnieni z denatem. Nawet ostatnio było tak, że zmarł tata Belli, a on był zaprzyjaźniony z żoną, z dzieciakami... I nie szło gościa zabrać z mauzoleum! Oczywiście nie umarł przy mnie. Grałam inną rodziną.

Makss99 15.08.2009 21:30

Więcej Fryzur!

Noemi 16.08.2009 09:25

@up: Szczerze mówiąc to zawsze da się naprawić :D.
Od czego są kochane, darmowe strony z dodatkami ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:55.