![]() |
Odp: Cmentarz
Ehhh, ciekawe czy Simom z dużym poziomem techniki się też to zdarza. Swoją drogą dałam mojej simce cechę majsterkowicz, może to ją uratuje od ewentualnego przypadku.
Pamiętam jakiś wywiad z twórcami, gdzie mówili, że będzie można ustawić długość życia, ale będą też różne wypadki, które mogą skrócić ich żywot. :D |
Uwielbiam cmentarz.Serio.Pamiętam,że jak przyjechałam to moja simka zaprzyjaźniła się od razu z 10 duchami :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Po pierwszym kopnięciu wciąż miał świetny nastrój, więc spróbował szczęścia jeszcze raz.. Zmywarka pozbawiła mnie jednego sima ;( Uważajcie. Te urządzenie jest przesiąknięte zuem! |
Hej, a jak zasadzić nasiona? Bo moja simka znalazła i chciałabym je zasadzić :)
|
Twoja simka musi rozwiniętą umiejętność ogrodnictwa, aby zasadzić nasiona. Gdy to już Ci się uda, bodajże klikasz na ziarenko, żeby zasadzić i simka zasadza automatycznie (tzn. nie trzeba kupować niczego, tak jak było w The Sims 2 Cztery Pory Roku).
|
już sama znalazłam, ale i tak wielkie dzięki :)
|
Ja raz chciałem za wszelką cene zdobyć tego gnoma (nie pamiętam jego nazwy) i zrobiłem siedmioosobową rodzine która miała go zaleś każdy z nich próbował po 3 razy. Znaleźli wszystko co się dało z wyjątkiem gnoma.Zacząłem grać kowalami i raz Bella zaprosiła mortimela na cmentarz kazałem belli wejść do katakumb i za pierwszym razem znalazła gnoma .
|
Gnoma możesz kupić - TAK KUPIĆ ! - w akcesoriach ogrodniczych w trybie kupowania, lub może budowania.
Wystarczy dobrze poszukać :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:02. |