TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cmentarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51016)

agnieszka130187 20.07.2009 21:34

Odp: Cmentarz

Ehhh, ciekawe czy Simom z dużym poziomem techniki się też to zdarza. Swoją drogą dałam mojej simce cechę majsterkowicz, może to ją uratuje od ewentualnego przypadku.
Pamiętam jakiś wywiad z twórcami, gdzie mówili, że będzie można ustawić długość życia, ale będą też różne wypadki, które mogą skrócić ich żywot. :D

Chantelle 21.07.2009 18:17

Uwielbiam cmentarz.Serio.Pamiętam,że jak przyjechałam to moja simka zaprzyjaźniła się od razu z 10 duchami :D.

Narcyz 21.07.2009 23:25

Cytat:

Napisał Wampirencja (Post 1077080)
zapewne reperować telewizor z niskim poziome techniki. A najlepiej stojąc w kałuży wody ;)

Moja simka miala bardzo niski poziom techniki (wogole go nie miala), nawet nie posiadala cechy "zlota raczka" za to byla w ciazy naprawiala zmywarke, stala w kaluzy i nic sie jej nie stalo :D A szkoda ze jej nawet prad nie pokopal bo w TS2 byli tak fajnie czarni xD ;D ;]

Levkoni 22.07.2009 00:15

Cytat:

Napisał Narcyz (Post 1077822)
Moja simka miala bardzo niski poziom techniki (wogole go nie miala), nawet nie posiadala cechy "zlota raczka" za to byla w ciazy naprawiala zmywarke, stala w kaluzy i nic sie jej nie stalo :D A szkoda ze jej nawet prad nie pokopal bo w TS2 byli tak fajnie czarni xD ;D ;]

W trójce też są czarni jak kopnie. Nie bój nic :P

'Mu 22.07.2009 07:59

Cytat:

Napisał theground (Post 1077846)
W trójce też są czarni jak kopnie. Nie bój nic :P

Wyryte na nagrobku:
Po pierwszym kopnięciu wciąż miał świetny nastrój, więc spróbował szczęścia jeszcze raz..

Zmywarka pozbawiła mnie jednego sima ;(
Uważajcie. Te urządzenie jest przesiąknięte zuem!

cherrie 24.07.2009 14:39

Hej, a jak zasadzić nasiona? Bo moja simka znalazła i chciałabym je zasadzić :)

bouffe 24.07.2009 14:46

Twoja simka musi rozwiniętą umiejętność ogrodnictwa, aby zasadzić nasiona. Gdy to już Ci się uda, bodajże klikasz na ziarenko, żeby zasadzić i simka zasadza automatycznie (tzn. nie trzeba kupować niczego, tak jak było w The Sims 2 Cztery Pory Roku).

cherrie 24.07.2009 18:07

już sama znalazłam, ale i tak wielkie dzięki :)

madej23 24.07.2009 21:24

Ja raz chciałem za wszelką cene zdobyć tego gnoma (nie pamiętam jego nazwy) i zrobiłem siedmioosobową rodzine która miała go zaleś każdy z nich próbował po 3 razy. Znaleźli wszystko co się dało z wyjątkiem gnoma.Zacząłem grać kowalami i raz Bella zaprosiła mortimela na cmentarz kazałem belli wejść do katakumb i za pierwszym razem znalazła gnoma .

'Mu 24.07.2009 23:19

Gnoma możesz kupić - TAK KUPIĆ ! - w akcesoriach ogrodniczych w trybie kupowania, lub może budowania.
Wystarczy dobrze poszukać :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:02.