![]() |
Odp: Niepokorne
Cytat:
< skrobie już na gadulcu do Liv > ; > |
Vicky- te powtórzenia według mnie nie są błędem. Tak ma być- taki lekko ironiczny, nawet kpiący styl- o to właśnie mi chodziło :)
Volturia- skrob se skrob, to, że zrezygnowałem z opisów nie znaczy, że się ich oduczyłem :D |
Aha, w takim razie oddaje honor ;]
A kiedy mozemy sie spodziewac nowego odc? :D |
Co tu się dzieje? xD
Juz nie mam co poprawiać tylko doczepić się chciałam do drugiego zdjęcia pisałeś, że siedziała na chodniku a na zdjęciu była w ruchu ;D Chyba, że juz wstała i szła się "zemścić" ;d ale to już napisałeś po wklejeniu zdjęcia :P Odcinek taki w miare :P Trochę krótki, ale zwariowałam czytając o tych zakonnicach xD 9/10 Pozdrawiam :) |
Dziękuje za komentarze :)
ps. Przez ten remont nie ma już sił na nic więcej, więc tak jak mówiłem- odcinek nie bedzie prędko :P |
nadrobilam 4 odcinki!
gio, ty nikczemny chlopcze, nie podejrzewalam cie, ze napiszesz cos takiego! no dobra, niewazne ;p fajne, podoba mi sie lekko sie czyta nie marudz i dawaj nastepny ;d |
Trochę było przerwy, to wszystko przez tą gazetkę, ale teraz mam więcej czasu, wiec myślę, że kolejny odcinek to kwestia tylko kilku dni ^^
|
No... Mam nadzieję. Widząc, że dodałeś tu posta myślałem, że będzie to odcinek :(
Tak na marginesie: Co z Królikami? |
Cytat:
|
Aha... No to pozostaje tylko czekać :D
Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:48. |