TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   wszystko co mozna znaleźć, doskonalić, kolekcjonować (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51125)

qwerty12345 06.07.2009 14:54

Odp: wszystko co mozna znaleźć, doskonalić, kolekcjinować

co do tych ulepszen to zeby zrobic je wkominku/zmywarce/drzwiach/telewizorze to trzeba je kupic najtansze(czytaj gorsze)
a ja mam taki problem
nie moge znalezc ostatniego chrzaszcza - żuka tęczowego, moglby ktos powiedziec gdzie go znalazl (miasto SV) a najlepiej to dac screena z tym zukiem (jak on wogle wyglada) pozdro.

Kilerro 07.07.2009 17:46

Ja mam pytanko, gdzie można znaleźć rybę śmierci w SV? Ja wzamian mogę pomóc przy szukaniu innych ryb, wystarczy do mnie napisać na Gadu-Gadu - 6610101. Pozdrawiam.

Kilerro 07.07.2009 19:21

Witajcie! :)
Mam pytanie, gdzie mogę złowić rybę śmierci? W zamian za pomoc mogę pomóc przy szukaniu innych ryb, wystarczy napisać na Gadu-Gadu - 6610101.
Pozdrawiam.

unnami 08.07.2009 01:41

nie fajnie, czyli zeby wszystkie unikalne ulepszenia zrobić muszę kupić teleporter i replikator żywności, a to już nie takie łatwe :x wrr

raspberry 08.07.2009 11:15

Cytat:

Napisał Kilerro (Post 1067577)
Witajcie! :)
Mam pytanie, gdzie mogę złowić rybę śmierci? W zamian za pomoc mogę pomóc przy szukaniu innych ryb, wystarczy napisać na Gadu-Gadu - 6610101.
Pozdrawiam.

na cmentarzu o polnocy

Zombie Love 08.07.2009 18:46

Ja mam problem z roślinami. Moja simka poznala 19 rodzajów roślin co stanowi 95% wszystkich. Moje pytanie jest takie czy ktoś odkrył wszystkie 20?

Odkryte rośliny:
1.Arbuz
2.Bakłażan
3.Burgeroślina
4.Cebula
5.Czosnek
6.Dzrzewo limonkowe
7.Drzewo pieniężne
8.Jabłoń
9.Krzak kw. śmierci
10.Krzak płonących owoców
11.Omniroślina
12.Papryka
13.Pnącze winne
14.Pomidor
15.Sałata
16.Seroroślina
17.Stekoroślina
18.Ziemniak
19.Życiodajna roślina

A może ktoś mi wskaże czego mi brakuje?

Beep 08.07.2009 18:58

http://sims.wikia.com/wiki/Gardening_(The_Sims_3) Wg tej strony masz wszystkie, również ja nie przypominam sobie, o istnieniu czegoś jeszcze.

Kuban 08.07.2009 19:10

Mam pytanko ma dużo motyli monarha fioletowego niebieskiego fioletowego białego mam pytanie gdzie można znaleść reszte??

qwerty12345 08.07.2009 20:51

nie wiem czemu ale juz od okolo 15 tygodni simowych nie dostaje tej okazji odnosnie ominorosliny (wiem ze kody sa bez sensu ale jaki jest sposob zeby tra okazja wyszla?)
kuban kub w nagrodach pomocnik kolekcjonera (czy cos takiego) i on ci pomoze,akurat motyle to najlatwiej w tej grze znalezc
mam pytanie: jak mam ulepszyc drzwi skoro jak klikam na nie to tylko mam dwie opcje 1.zmien dzowonek i jak klikam to wychodzi chyba "zwyczajny" i nic nie moge z tym zrobic a 2.ustaw drzwi jako wejsciowe
i nie moge za nic w swiecie ich ulepszyc

unnami 08.07.2009 21:26

Cytat:

Napisał Agnieszka86 (Post 1068317)
qwerty12345 aby sie bawić w uleprzanie swoich przedmiotów wcale nie musiasz kupować gorszych rzeczy!! ja mam te najdroższe i ulepszenia mam dostepne i oczywiście zrobione. Co do uleprzania przedmiotów to na 10 poziomie naukowca można modyfikować przedmioty dodatkowo. Ale to zależy od szczescia (losowo wyskakują) sim z kieszeni wyjmuje dziwaczne urządzenie i np. swoja kanape modyfikuje tak ze kto na niej usiądzie albo nawet koło niej przejdzie odrazu ma dobry chumor, poprawia sie estetyka otoczenia ale i czasem experyment sie nie powiedzie i............... przedmiot znika.

Prawie przy każdym obiekcie jest "przeprowadź eksperyment na" i tak jak napisalaś może być, że poprawia humor jak ktoś z niego korzysta, poprawia jak ktoś przejdzie, jest hałaślwy, bardzo halaśliwy, wprawia w zły nastrój jak korzystasz, jak przejdziesz, może też się zapalić albo zniknąć...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:02.