![]() |
Odp: wszystko co mozna znaleźć, doskonalić, kolekcjinować
co do tych ulepszen to zeby zrobic je wkominku/zmywarce/drzwiach/telewizorze to trzeba je kupic najtansze(czytaj gorsze)
a ja mam taki problem nie moge znalezc ostatniego chrzaszcza - żuka tęczowego, moglby ktos powiedziec gdzie go znalazl (miasto SV) a najlepiej to dac screena z tym zukiem (jak on wogle wyglada) pozdro. |
Ja mam pytanko, gdzie można znaleźć rybę śmierci w SV? Ja wzamian mogę pomóc przy szukaniu innych ryb, wystarczy do mnie napisać na Gadu-Gadu - 6610101. Pozdrawiam.
|
Witajcie! :)
Mam pytanie, gdzie mogę złowić rybę śmierci? W zamian za pomoc mogę pomóc przy szukaniu innych ryb, wystarczy napisać na Gadu-Gadu - 6610101. Pozdrawiam. |
nie fajnie, czyli zeby wszystkie unikalne ulepszenia zrobić muszę kupić teleporter i replikator żywności, a to już nie takie łatwe :x wrr
|
Cytat:
|
Ja mam problem z roślinami. Moja simka poznala 19 rodzajów roślin co stanowi 95% wszystkich. Moje pytanie jest takie czy ktoś odkrył wszystkie 20?
Odkryte rośliny: 1.Arbuz 2.Bakłażan 3.Burgeroślina 4.Cebula 5.Czosnek 6.Dzrzewo limonkowe 7.Drzewo pieniężne 8.Jabłoń 9.Krzak kw. śmierci 10.Krzak płonących owoców 11.Omniroślina 12.Papryka 13.Pnącze winne 14.Pomidor 15.Sałata 16.Seroroślina 17.Stekoroślina 18.Ziemniak 19.Życiodajna roślina A może ktoś mi wskaże czego mi brakuje? |
http://sims.wikia.com/wiki/Gardening_(The_Sims_3) Wg tej strony masz wszystkie, również ja nie przypominam sobie, o istnieniu czegoś jeszcze.
|
Mam pytanko ma dużo motyli monarha fioletowego niebieskiego fioletowego białego mam pytanie gdzie można znaleść reszte??
|
nie wiem czemu ale juz od okolo 15 tygodni simowych nie dostaje tej okazji odnosnie ominorosliny (wiem ze kody sa bez sensu ale jaki jest sposob zeby tra okazja wyszla?)
kuban kub w nagrodach pomocnik kolekcjonera (czy cos takiego) i on ci pomoze,akurat motyle to najlatwiej w tej grze znalezc mam pytanie: jak mam ulepszyc drzwi skoro jak klikam na nie to tylko mam dwie opcje 1.zmien dzowonek i jak klikam to wychodzi chyba "zwyczajny" i nic nie moge z tym zrobic a 2.ustaw drzwi jako wejsciowe i nie moge za nic w swiecie ich ulepszyc |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:02. |