![]() |
Odp: Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia
to ja miałam simkę która miała wzmożoną płodność i jej mąż też i dwa razy pod rząd dwie ciąże urodziła trojaczki za pierwszym razem były to dziewczynki za drugim razem chłopcy ;)
|
Cytat:
|
moja simka stracila meza w wyniku zlej naprawy zmywarki, innymi slowy trzasnal go piorun i juz go nie bylo, wiec po mieszkaniu chodzil jego duch. nie wiem jak to sie stalo ale normalnie moglam z nim rozmawiac i hmm stosowac opcje bara-bara :D i tak moja simka urodzila dziecko ducha xD kiedys tez zauwazylam ze moj sim chodzi caly czas z miska w reku i miesza i pewnego razu polozyl sie spac i juz nie wstal i chcialam sie go jakos pozbyc wiec sprzedalam lozko i on nadal sobie wisial w powietrzu ;D i nie zmarl i nic, nadal wisi, wisi, wisi a to juz chyba 5te pokolenie;p
|
u mnie czoraj koles jadl pizze a kolesiuwa pojechala do szpitala,koles pojechal zobaczyc swoje dziecko a ze przed chwilą jadl pizze to przyszedl pizza xd
|
mój sim padł od zasranego meteorytu.....
i jeszcze strażak że ja niby pożar sam wywołałem....... Cytat:
też tak miałem przez chwile wydawało się śmieszne ale nie chciało przestać :D zastanawiałem się czy mam dziecko z zespołem downa czy czegoś :D:D zaplanowałem mu od nowa strój i sie unormowało Cytat:
to chyba nie ma związku moje simy świeżo po stworzeniu jak sie uczyły wynalażczości też miały taką opcję |
Czytałem na tym forum o magicznych gnomach ,niektórzy chcieli wiedzieć czy można zobaczyć ich zniknięcie.Niektórzy mówili że gdy niewidać poprostu znikają i pojawiają się w innym miejscu ,ale tak naprawdę pojawia się różowa lub fioletowa (niepamientam) mgiełka z małymi gwiazdkami ,która otacza gnoma. Gnom znika. Na miejscu gdzie ma się pojawić znowu tworzy się mgełka i gnom się pojawia.
(Zobaczyłem to na zwykłych gnomach ,niewiem jak znikają inne). |
Abrakadaber znika tak samo. Reszta to niewiem, nie widziałem jeszcze innych gnomów podczas znikania.
|
podczas urodzin zmała matka mojego sima i cztery razy zapalił mi się tart piąty raz nie próbowałem
|
Normalnie życie simów u mnie jest pozbawione niezwykłych i ciekawych rzeczy, ale ostatnio to się zmieniło.
Gram sobie normalnie w Sunset Valley moją rodziną, starzenie i postęp historii włączone. Co jakiś tydzień robię w edycji miasta małe kontrolę rodzin, by sprawdzić, co u nich słychać. W rodzinie Samotne matki zauważyłem, że brakuje tam River, która powinna być chyba dorosłą. Nie ma jej też w żadnym innym domu. Postanowiłem tam wejść i zobaczyć, o co chodzi. Jednak zamiast chcianej odpowiedzi zobaczyłem to: http://img203.imageshack.us/img203/8...reenshotdd.jpg http://img228.imageshack.us/img228/8...eenshot2ol.jpg Samochód utknął w drzwiach jak po jakimś makabrycznym wypadku! O_O To najdziwniejsza rzecz jaką kiedykolwiek widziałem w Simsach. Jak wyjaśnić to zjawisko?! |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:43. |