![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
czyli wywiad do tego nr przygotowuję ja ? a do następnego soul ?
|
Cytat:
nie, no Gio, bez żartów, ja jestem słodką dziecinką. proponowałabym zadbać o stronę graficzną gazety, bo jest powiedzmy, sredniej jakosci. i o literówki w stylu "numer pierwszej formowej gazetki" |
po co pisać w horoskopie "baran - obrazek", skoro można po prostu jedno pod drugim, bo napisane 'baran' na obrazku?
|
zawsze marzylam zeby tak jak rainbow miec dwa znaki zodiaku : >
|
a moze to autor znaku ? albo i nie D:
"horskop", nasza autorka grafy dala poprawka, trzeba podmniec. ogolnie, to zmienilbym horoskpy, dalbym tlo przezroczyste lub tego koloru jakie jest forum. i nie zapisuj plikow w jpg. dodatki do simow, dalbym ze dwa zdjecia i nazwe modu z odnosnikiem : p tyle, nie za ciekawie, ale nawet fajnie... |
Cytat:
napissz po lludzku xd tlo przezroczyste w paincie jest niemozliwe, a tylko taki program mialam akurat w tym czasie ;o pliki sa w png -.- |
to sry, ale mnie sie wydaje, ze sa w jpg.
paint, albo w paintcie robisz tlo tego samego koloru jakie jest forum. print screen : p hm, sry jesli mnie nie zrozumialas, ale szybko pisze na klaiwe i nie patrze jakos na bledy... D: |
a po co w ogole robic horoskop w postaci obrazkow? ladniej i przejrzysciej bedzie wygladal napisany normalnie jesli juz taka gazetka jest
jakby gazetka byla robiona w CALOSCI w formie obrazkow to co innego |
hm, w sumie tak, ale mnie sie wydaje, ze fajnie by wygladalo na obrazu z tlem forum (lub przezroczyscie) z jakas fajna czcionka.
chyba, ze na forum mozna ustawiac czcionke to co innego. ale gazetka graficznie (cala) wygladalaby lipnie |
jako jeden wielki obrazek długo by się ładowała
niee,są w png |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:39. |