![]() |
Odp: Jaką długość życia simów preferujesz?
Mi odpowiada normalna długośc życia. Zawsze starcza mi na wszystko czasu, i zawsze zdążę wyuczyc ich umiejętności i doprowadzic do szczytu kariery.
|
Niezły temacik, a co do pytania ja chwilowo gram epicką, ale zobaczę jak mi pójdzie na długiej :P
|
ja to wogóle zatrzymuję starzenie się simów a jak chcę ich postarzyc to poprostu posługuję się kodem ;D
|
Po ponad rocznym graniu w The Sims 3 stwierdzam, iż granie na normalnej długości życia w pełni mnie satysfakcjonuje... Ze wszystkim zdążam i ze wszystkim się wyrabiam... Mimo, że średnia życia na normalnym wynosi 90 dni to u mnie i tak żyją dłużej (Simka, która żyła najdłużej - Helena Korthals, 100 dni, a najkrócej po przekroczeniu średniej Emma Johnson, 91 dni)... :)
|
Ja gram epicką. Najlepsza :D
|
Ja gram normalną. Jest najlepsza. Ani za długa, ani za krótka. Jest w sam raz.
|
Normalna = najlepsza według mnie :) .
|
Ja gram na różnych ustawieniach. Kiedyś grałam na normalnym, ale teraz się przerzuciłam na epickie, ponieważ trochę trzeba pożyć, żeby osiągnąć 10. poziom w karierze strażaka, wziąć ślub, zarobić sporo kasy i wychować dzieci :P
|
ja preferuje normalńa długość zycia simów ;) w the sims 3
|
Epicka, rozwijam wszystkie umiejętności, zawody oraz wizy, a jak Sim osiągnie w życiu wszystko co można, to albo umiera ze starości albo mu pomagam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:07. |