![]() |
Odp: The Sims 3 Zwierzaki
podobno zwierzaki powinny byc,ale tutaj wedlug ankiety,to podobno jeden z najgorszych dodatkow http://forum.thesims.pl/showthread.p...28#post1217528
ja tylko od siebie dodam,ze jeżeli będzie taki dodatek,to kompy z procesorami poniżej 2,5ghz nie uciągną gry |
Ilona a skąd wiesz?
Sims 3 też miały mięc giga wymagania a nie są takie duże . |
Byłam dość niechętnie nastawiona do dodatku Kariera (bo ja chcę moje Pory Roku), ale screeny i trailer mnie przekonał.
Ciekawi mnie też ta możliwość podglądania naszych simów w pracy |
Ja mama nadzieję, że będzie można oglądać prace simów tylko tą wymienioną. Nie mam zamiaru pilnować każdego sima i raczej mało ciekawa jest praca np biznesmena. Ogólnie pomysł z Karierami mi się podoba. W sumie to już będzie drugi dodatek do gry pozornie podobny do tych z 2, tylko że zupełnie pod innym kątem. Tak jak z podróżami w 3 mamy misje, a w 2 tylko leniuchowanie. Pewnie z karierami będzie podobnie.
|
Gdzieś przeczytałam, że będzie można podglądać w pracy (tylko?): strażaka, architekta, lekarza, pogromcę duchów i stylistę.
Oprócz tego dojdzie jeszcze artysta i rzeźbiarz. |
Uwielbiam przedmioty wytwarzane przez simów. Bardzo mi się to podobało właśnie w dodatku WB do TS2.
|
Pogromca duchów? Detektyw? Chyba się starzeję :P
Podoba mi się ten fragment opisu, ciekawe, ile w tym prawdy: "Życie zawodowe ma wpływ na codzienność postaci, jej otoczenie i sąsiadów. Staje się po prostu ekstremalnie ważną częścią rozgrywki" |
Zaczynam mieć wątpliwości co do dodatku. Jeżeli np wybiorę prace strażaka to znaczy, że muszę pilnować go podczas pobytu w pracy (a w sumie zawsze wysyłam moich simów do pracy żeby pozbyć się ich na jakiś czas), a co z resztą domowników? Ten strażak jakoś mnie nie przekonuje, bo przecież pożar nie będzie co chwile... Lekarza też nie wyobrażam sobie :P.
Architekt będzie mógł zmieniać mieszkania sąsiadów a stylista ustalać nowy styl w mieście. Przynajmniej tak mówią twórcy a ile będzie prawy w tym co nagadają do czerwca się okaże :P. Będzie facet od tatuaży. Według mnie głupie :P. |
the sims kariera premiera 4 czerwca 2010 roku oki
|
sorki the sims 3 kariera i jeszcze raz sorki oki
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:05. |