![]() |
Odp: Problemy z misjami
Cytat:
A jeśli chodzi o Świątynie Hatszepsut, to masz tam dwa wejścia - praktycznie jedno obok drugiego. |
To gdzie jest ten posążek??
|
Musisz odkryć ukrytą komnatę w Sfinksie.
|
A gdzie jest ta komnata??
|
Poszukaj w Sfinksie. Musisz przejść całego, bo po drodze zbierasz klucze.
|
otóż, nie umiem przejść Sfinksa. jestem w tej komnacie po fioletowym korytarzu.
|
Tak mała porada:
Jeśli jesteś w grobowcu, i nie wiesz co dalej zrobić, wpisz w konsoli "testingcheatsenabled true", a potem z shiftem klikasz gdziekolwiek w grobowcu, i wybierasz "Buduj na tej parceli". Wtedy zobaczysz cały grobowiec, wszystkie ukryte drzwi i przełączniki ("linkowane" przedmioty zaznaczone są i połączone zielonymi i różowymi kreskami dookoła") |
Cześć,
Trochę ciężkie te misje jak dla mnie :( Mam pytanie co do Egiptu bo nie było nigdzie napisane, jak dokładnie wejść do tej tajnej kryjówki Królowej Hatszepsut? Jest dom rodziny jakiś na Ameen Co w nim mam zrobić żeby się dostać do tej tajnej kryjówki? I jeszcze pytanie, jak się włamać do głównego komputera w tajnej bazie? Wchodzi się jakoś przez dom rodziny Badawi. Ale jak i gdzie to nie mam pojęcia :( |
ja juz chyba wszystko robie
przeszukuje cala parcele w poszukiwaniu przelacznikow oplakuje kazdy nagrobek (czesto wtedy wyskakuja dziury) korzystam z toalet opukuje kazda sciane wlaczam i wylaczam sprzet grajacy duzo wskazowek jest na tabliczkach z inskrypcjami polecam zakup łzy Horusa w Egipcie. Działa podobnie jak pomocnik kolekcjonera. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:59. |