TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Postacie z filmów/serialów/książek? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53972)

La Tortura 19.11.2012 15:35

Odp: Postacie z filmów/serialów/książek?

Ja miałam okres, że robiłam rodziny z PLL. Udało mi się tylko zrobić rodziny Emily, Spencer, Toby'ego i Jenny, Garetta i Alison... Potem nie chciało mi się kończyc tego... Chociaż nie powiem - grało się fajnie. Szczególnie Dilaurentisami (tak to się odmienia?).

rudzielec 19.11.2012 21:08

Nie lubię grać postaciami z filmów, ale jakieś trzy miechy temu stworzyłam sobie Klausa z Pamiętników Wampirów, bo po prostu MUSZE go mieć w simsach!
Planuję zrobić resztę obsady, ale ostatnio coś wena mnie opuściła... :P

Simka Zabawy 02.01.2013 17:54

Jak byłam młodsza to zawzięcie próbowałam w grze cioci zrobić wszystkie znane mi postacie z bajek

mariciui 24.01.2013 18:45

Odp: Postacie z filmów/seriali/książek?

Hm... z tego co wymieniłaś to tylko chyba Go Eun Chan z Coffee Prince. Wolę grać piosenkarzami/zespołami. Teraz moja rozgrywka toczy się w rodzince G-dragona ^-^

Księżniczka Mordoru 27.01.2013 14:08

Zazwyczaj "praktykuje" własne rodziny, ale niegdyś stworzyłam siostry Halliwell (miałam wtedy manię na robienie rodzin, a własnych pomysłów brak). Z tego co pamiętam zrobiłam też rodzinę Sparrow (little Jack, hehe) i jego rodzice - mieszkali na statku; jednakże długo nimi nie pograłam.

Pablo1989 01.03.2013 15:21

Nic nie mam przeciwko :) osatnio powstał trójkąt związkowy Czarodziejki z księrzyca

Usagi i Mamoru są razem, gdy nagle do okolicy się wprowadza rywalka Usagi REI!(Czarodziejka z marsa) :D i ona też ma kęs na Mamoru, i tak biedny mamoru za dnia kocha się w Rei a za nocy w Usagi.

I W tym celu zrobiłem dwie kariery

Zostawanie po szkole dla Usagi i Pomaganie dziadku w świątyni dla Rei

Pan_Laptop 01.03.2013 20:37

Pablo1989, pisze się księżyca :)
Zrobiłem sobie Piszczka i Błaszczykowskiego. A z filmów to Harrego Pottera :P

Słodki Pan Ciastek 01.03.2013 21:08

Ja zrobiłem Katty Perry i Dzwoneczka.

marciuMEGA 30.05.2013 18:53

robię ostatnio dość fajnie wyglądającego Goku z Dragon Balla Z. Pobrałem nawet specjalny strój Goku

Tenebris 16.07.2013 19:25

Ja grałam kiedyś Rihanną, ale wydaje mi się że to żadna różnica czy się gra simem o normalnym wyglądzie czy gwiazdy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:04.