![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Stara okładka bardziej mi się podobała chociaż na nowej strażak jest bardziej realistyczny :) Swoją drogą niedawno się bulwersowałem, że w grze nie pojawiła się ta kariera :)
|
A mnie nowa się bardziej podoba, albowiem ma ostrzejsze kolorki :D
|
Jeśli chodzi o moje zdanie to obie są fajnie ale jestem za 2 okładką jest bardzie realistyczna i kolory są "żywsze" :P :)
|
Mnie również bardziej podoba się ostateczna okładka, bo jest energetyczna, bardziej zachęca i jest super. =D
|
Trochę o nowym dodatku: http://www.thesims3.com/community/ne...010#1353494776 :).
|
Podoba mi się to, co przeczytałam, ale mam wrażenie, że z każdym dodatkiem TS3 oddala się od formy symulatora życia...
|
Mnie podoba się pomysł tego trybu renowacji i przełączanie do trybu tworzenia sima. Bardzo przypadła mi do gustu praca stylistki, bo w końcu będę mogła zmieniać ubrania, a nie tylko fryzury NPC.
Ten dodatek przypomina mi Własny Biznes z dwójki. |
^^ ulepszony własny biznes.
Gdzie można poczytać jakieś newsy na temat Kariery? Oczywiście nie na oficjanej, co same pierdoły piszą :P |
Świetny dodatek, moim zdaniem jest za mało karier. Chciałabym żeby było więcej karier tak jak w naszym świecie.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:17. |