![]() |
Odp: zumzoolowe simy
Wg mnie za koścista twarz w okolicach ust. Wygląda na starą/ewentualnie na bardzo kościstą.
|
No...chodziło o to by była chuda, nie koścista. Ale okeeej.
A stara to na pewno nie jest. |
Mam na myśli to okropne zwężenie przy ustach.
|
Hmm. Mnie też się wydaję , że jest troszkę koścista w okolicach ust.Gdyby nie to , byłaby bardzo ładna.Fajna fryzura i skin. ;)
|
Cytat:
Cytat:
Oprócz tego wydaje mi się, że troszeczkę zbyt wyrazisty róż na policzkach... |
Cytat:
Tutaj przydałaby się bardziej pyzata :P |
Dziękuję za komentarze.
Rzeczywiście simka jest trochę za chuda przy ustach. Oddaję honor.:) Ja po prostu nie jestem w stanie oceniać moich simów, bo cały czas wydaje mi się, że wyglądają tak samo. O.o Ale po bliższych oględzinach stwierdzm, że jest ciupkę za chuda. |
Nadrabiam:
Sofie - jest ładna, podoba mi się jej fryzura i makijaż oczów, ale nosek ma zbyt zadarty. Shawn - fajny, ale ta fryzura sprawia, że ma ogromną głowę. Ava - podoba mi się, przypomina mi taką zmieszaną Lucy Liu i Jessicę Biel :) |
Danke.
Co do głowy Shawna - ta fryzura cholernie mi się spodobała, więc postanowiłam ją wykorzystać nie zwarzając na to, iż jest taka "bujna". A z resztą lubię inności. :D |
Fakt, ma kościste policzki, co nie zmienia faktu, że jest śliczna <3 Przypomina mi jedną moją koleżankę :D
A, i nos ma nieproporcjonalnie wąski do reszty twarzy. Widzę, że napisy masz własnoręczne (własnomyszkowe?), a to serduszko wyszło Ci całkiem zgrabnie :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:12. |