![]() |
Odp: Nielubiana aspiracja życiowa
Ja najbardziej nie lubię pragnienia romansowania i pragnienia popularności.
Bardzo mnie to wkurza. U mnie najwięcej Simów ma pogoń za bogactwem, potem posiadanie rodziny i zdobywanie wiedzy na jednym poziomie. ;) |
Nie mam tak , że nie lubię jakiejś aspiracji. Ale najrzadziej używam romansowania.Dobija mnie to jak sobie wymyślą "Bara-bara z 5 simami".
|
Najłatwiejsze są pogoń za bogactwem i romansowanie. Nawet kiedy jest biedny to i tak łatwo bo za zawsze gdzies kase znajde... Najgorsze to przyjazni. YY!!! a potem przyjaciele dzwonia ze sa przyjazn konczy. Wiedza to taka srednia...
|
znienawidzona przeze mnie to zdecydowanie romans. : )
down: haa a ja uwielbiałam swego czasu rodzinę. Teraz moja ulubiona aspiracja to popularność ew. pieniądze :D |
Cytat:
|
Romans i bogactwo, tego najbardziej nie lubię. Popularność jest do wytrzymania, ale też nie jest za fajna.
|
Ja nienawidzę poszukiwania przyjemności. Sim ciągle chce przebierać się w pidżamę, jeździć na parcele publiczne, oglądać telewizje, skakać na kanapie i brać kąpiel z bąbelkami na co nie mam czasu.
|
Cytat:
Hahaha ja nigdy nie daje pragnienia przyjemności, ale po co mu do szczęścia przebrać się w pidżamę??? A co do skakania po łóżku/kanapie to tylko dzieci! A teraz do tematu. Nie lubię popularności i jak wyżej przyjemnosci. |
nie lubie popularności pragnienia romansowania o raz prafnienia stworzenia rodziny mają dziwne pragnienia
|
Pragnienie stworzenia rodziny... grr...
Ciągle dzieci, dzieci, dzieci. To kup zabawkę, to kup łóżeczko, to kup przewijak. A jak będzie emerytem to ciągle wnuczki, wnuczki, wnuczki. Oszaleć można! :/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:13. |