TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Nielubiana aspiracja życiowa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55095)

nitroglicerynka 04.11.2010 20:34

Odp: Nielubiana aspiracja życiowa

Ja najbardziej nie lubię pragnienia romansowania i pragnienia popularności.
Bardzo mnie to wkurza.

U mnie najwięcej Simów ma pogoń za bogactwem, potem posiadanie rodziny i zdobywanie wiedzy na jednym poziomie. ;)

Gold_Chocolate 05.11.2010 18:55

Nie mam tak , że nie lubię jakiejś aspiracji. Ale najrzadziej używam romansowania.Dobija mnie to jak sobie wymyślą "Bara-bara z 5 simami".

Pciocha 04.12.2010 22:34

Najłatwiejsze są pogoń za bogactwem i romansowanie. Nawet kiedy jest biedny to i tak łatwo bo za zawsze gdzies kase znajde... Najgorsze to przyjazni. YY!!! a potem przyjaciele dzwonia ze sa przyjazn konczy. Wiedza to taka srednia...

Chewbacca 27.12.2010 13:37

znienawidzona przeze mnie to zdecydowanie romans. : )

down: haa a ja uwielbiałam swego czasu rodzinę. Teraz moja ulubiona aspiracja to popularność ew. pieniądze :D

brzos 27.12.2010 14:08

Cytat:

Napisał bijulicous (Post 1338273)
znienawidzona przeze mnie to zdecydowanie romans. : )

no, jak pykalam w ts2 to przewaznie bralam pragnienie popularnosci, bo chyba bylo najmniej tych zachcianek aspiracyjnych (imprezy itp.), chociaz i tak bynajmniej ich nie spelnialam w zadnej aspiracji... ale tak, tak, pragnienie popularnosci, chyba ze mialam faze na jakies familie.

amber 30.12.2010 14:05

Romans i bogactwo, tego najbardziej nie lubię. Popularność jest do wytrzymania, ale też nie jest za fajna.

kessaris 28.01.2011 17:51

Ja nienawidzę poszukiwania przyjemności. Sim ciągle chce przebierać się w pidżamę, jeździć na parcele publiczne, oglądać telewizje, skakać na kanapie i brać kąpiel z bąbelkami na co nie mam czasu.

Wiktoria__07 29.01.2011 11:01

Cytat:

Napisał kessaris (Post 1353931)
Ja nienawidzę poszukiwania przyjemności. Sim ciągle chce przebierać się w pidżamę, jeździć na parcele publiczne, oglądać telewizje, skakać na kanapie i brać kąpiel z bąbelkami na co nie mam czasu.

Hahaha ja nigdy nie daje pragnienia przyjemności, ale po co mu do szczęścia przebrać się w pidżamę??? A co do skakania po łóżku/kanapie to tylko dzieci!

A teraz do tematu. Nie lubię popularności i jak wyżej przyjemnosci.

kokomando 09.02.2011 18:16

nie lubie popularności pragnienia romansowania o raz prafnienia stworzenia rodziny mają dziwne pragnienia

Continue. 11.04.2011 18:14

Pragnienie stworzenia rodziny... grr...
Ciągle dzieci, dzieci, dzieci. To kup zabawkę, to kup łóżeczko, to kup przewijak.
A jak będzie emerytem to ciągle wnuczki, wnuczki, wnuczki.
Oszaleć można! :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:13.