![]() |
|
Odp: Zemsta
Carolina - przepraszam, że wcześniej przeoczyłem Twój komentarz, wiesz, jak jest :D. Na pewno zobaczysz, można powiedzieć, że już widzisz moją twórczość :P (no, wiesz)
Searle - nie pisałem na odczep, po prostu w tego typu uczuciach nie jestem dobry. Z Emily nie do końca było tak, jak myślisz, ale być może kiedyś pokuszę się wyjaśnić to w innym FS. Jeśli chodzi o szpital - po pierwsze: nie wiem jak jest w psychiatryku (jeszcze :D), po drugie: nie chciałem, żeby tam było wszystko ładnie pięknie, a po trzecie: to nie Polska, może tam mają inaczej :D (chociaż nie wiem, tak tylko mówię). to tyle, pozdr. chrupek |
no spójrz jaka domyślna jestem :P ale twórczości nie widzę, słyszę o niej tylko :D
czyżbyś to w TYM FS pokusił się wyjaśnić sprawę Em? ( i nie pisz że JESZCZE nie jesteś w psychiatruku :P ja do tego nie dopuszczę :D) czekam aż pokażesz tę twórczość tutaj :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I trochę dziwne, że Glen tak nagle odzyskał wzrok. Jakiś rodzaj uzdrowienia, czy co? ;P I to zakończenie wydaje mi się takie nagłe i szybkie. Ech... szkoda :( W każdym razie po Laurze spodziewałam się czegoś takiego. Ale miałam nadzieję, że zachowasz Emily przy życiu i w epilogu dopiszesz, że po latach odnalazła Glena i happy end (<- nie słuchaj mnie, jestem po prostu maniaczką szczęśliwych zakończeń) ;D |
Sandra - spokojnie, Laura i Emily jeszcze się pojawią (ale nie powiem kiedy i gdzie :D)
Tak jak pisałem, za mało czytelników, żeby ciągnąć to dłużej, teraz chcę się skupić na czymś innym ;). Dobre zakończenie według mnie w tym przypadku byłoby gorsze (ale to tylko moje skromne zdanie), zresztą, nie mam ręki do happy endów Carolina - chyba wiadomo o co chodzi z tym widzeniem :). A zresztą, teraz to JA czekam NA CIEBIE :P pozdr. chrupek |
jakie na mnie? ja nic nie mówiłam :D chyba że masz telepatię, wtedy to może nawet...
a mogę powiedzieć Sandrze gdzie? :P(no żartuję, nie odważe sie :D) |
Bardzo szybko potoczyły się wydarzenia w tym odcinku. Chodzi mi głównie o cudowne odzyskanie wzroku przez Glena. I to zakończenie. W odróżnieniu od innych lubię sad endy.
|
no pięknie, ja sie przysiadłam do czytania, wyciągnęłam chipsy a tu koniec :P
nie ładnie tak! :D ale opowiadanie bardzo fajne,jak już pisałam - czekam na więcej ! ;) |
Caro - fajny ten nowy av ;)
ROY - według mnie odzyskanie wzroku nie było nagłe. P prostu potrzebny był drugi wstrząs, żeby wszystko w mózgu "wróciło" na swoje miejsce. rudzielec - mogłaś się podzielić chipsami, to nie byłoby takiego problemu :D. A teraz serio: moje kolejne dzieło na pewno będzie dłuższe i, mam nadzieję, ciekawsze. pozdr. chrupek |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:42. |
|