![]() |
Odp: Najciekawsza kariera
Stylista i projektant wnętrz :D
Najmniej gram detektywem :D |
ja najmniej gram stylista i projektantem wnętrz a najwięcej gram detektywem, łowcą duchów.
|
Mi się bardzo podoba zawód strażaka i detektywa. Stylista też nienajgorszy, projektant też, łowca duchów trochę nudny.
|
Ja może ze względu na mój kierunek studi, a może ze względu na osobistą pasję najbardziej wyróżniam projektanta wnętrz :)
Podobają mi się zlecenia w tej karierze :) Kiedyś ciekawy był dla mnie strażak, stylista oraz detektyw. Ale z czasem ubieranie simów podczas pożarów z wątkiem tajemnicy każdemu się nudzi ;) A architekt mimo częstotliwości wyboru wśród mych simów zyskuje moją szczególną sympatię :) |
Cytat:
Najciekawszą karierą według mnie jest strażak, zaś najmniej chyba detektyw. Często gram też stylistami. |
Stylista, projektant wnętrz. Muszę wypróbować jeszcze detektywa :P
|
zdecydowanie łowca duchów i stylista. Najpierw nudziły mnie te zjawki ale potem to juz było extra. A stylista podoba mi sie tylko dlatego bo projektuje ciuchy.
|
Myślę że kariera Strażaka to najlepsze urozmaicenie tego dodatku, najlepiej jest jak się ma 10'ty stopień w karierze i jak jest dużo zleceń :-)
|
Najlepsza imo jest kariera strażaka... najmniej grałam detektywem.
|
Ja najwięcej grałam detektywem i osiągnęłam 10 poziom tej kariery bardzo ciekawa kariera.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:20. |