![]() |
Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria
a tych sciagaczy to jak używać? da się w ogóle?
Bo widze że postawić je można bez podjazdu, i nie da się na nie kliknąć - nie mam żadnych interakcji oprocz łapki która przesuwa ten motor. |
Moim zdaniem nic ciekawego ten dodatek. Z żadnym z nowych obiektów nie ma interakcji. Stoły z narzędziami, skrzynki dystrybutor itp tylko wyglądają i nic nie można z nimi zrobić. Nie da się też remontować i tuningować samochodów. Pod tym względem mogli chociaż zrobić coś jak w TS2 Czas Wolny gdzie się auta remontowało. Ogólnie kiepski dodatek.
|
grzro - bo to nie jest dodatek, który wprowadza nowe miejsca, interakcje itp. to jest zestaw akcesoriów, czyli na polski rozum pierdół mających na celu sprawienie, że w grze jest więcej rzeczy np. ubrań, czy jakichś drobiazgów. A innym słowem - zwykłe trzepanie kasy.
|
Cytat:
Oczywiście pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam, było wysłanie Sima na przejażdżkę. Na parceli publicznej z podjazdem motocykl ustawia się automatycznie na podjeździe, a na tych bez - ląduje w plecaku. Dokładnie jak samochody. Skuter natomiast stawia się tak samo, jak ten z WP - na stojaku na rowery. |
nie wiem, może to wina jakiegoś modu
bo dalej mam to samo a moveObjects nie wpisywałam |
Cytat:
|
Wyciąganie graczy 30-40zł za takie coś to wstyd... poprzedni mini-pack, który uważałem za badziew jest czymś super vs ten mini-pack...
Już lepiej rozłożyć te 80zł za te dwa mini-packi na donacje dla twórców dodatków i skompletować sobie rzeczy z neta (choć i tak większość sensownych el. można mieć bez opłat, tj. w temacie tego mp mam na myśli model aut, znacznie dokładniejsze, lepsze no i... pokazujące prawdziwe modele); |
Aa ja tam nie będę narzekać. Akcesoria jak akcesoria, ale cena rzeczywiście zbyt wygórowana jak na parę gadżetów
|
Ja się może powtarzam, ale mi tam się akcesoria podobają. Obydwa właściwie. Rzeczy z obydwu będę na pewno używać. Mniej używam dodatku WP, niż tych akcesoriów. Nic tak mi nie dodaje przyjemności z rozgrywki niż nowe "klamoty" w katalogach :P
|
U mnie akurat tak się składa w obecnym domu, że najwięcej mam wyposażenia z dużych dodatków. Z akcesoriów mam bardzo niewiele. Na wycieczki też za często nie jeżdżę ale jak już mam zamiar pojechać to wcześniej staram się robić tak, żeby ta wycieczka była możliwie jak najdłuższa :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:12. |