![]() |
Odp: NRaas - Supercomputer mod
Cytat:
|
Właśnie nie wiem... Aktualizacja się ściąga, zaczyna się instalacja, po czym wyskakuje informacja, że coś jest nie teges i się wszystko zamyka. Ktoś napisał, że też tak miał, jednak po zainstalowaniu dema zwierzaków problem zniknął. Też chciałam zainstalować, no ale nie mogę ściągnąć dema na mac'a...
|
Jaka to dokładnie informacja?
|
"Niektóre pliki zostały zmodyfikowane, zainstaluj ponownie"
Więc próbuję znowu i znowu wyskakuje ta informacja. I tak w kółko... |
Cytat:
*** @down: Xou, cieszę się, że wszystko ok :D Cóż, gra ma swoje humory... Na czas instalacji wszelkich patchów, trzeba przenieść nie tyko folder Mods, ale również Downloads - to już połowa sukcesu. Drugie pół zależy chyba tylko i wyłącznie od szczęścia... albo od parametrów komputera. |
Tak, tego też próbowałam...
Edit: Normalnie pomyślałam, że zrobię jeszcze raz tak jak radziła Helena. Na początku nic z tego, nawet się wyłączało w połowie ściągania aktualizacji, ale za którymś razem... Udało się :D Jutro, jak odpalę grę to dopiszę czy działają te mody. Bardzo Wam dziękuję Searle i Helena :) Edit 2: Wszystko działa! :D |
Witam witam :) Bardzo chciałabym wrzucić sobie master controllera do simów, ale gubię się w tych wszystkich wersjach... Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, którą wersję mam wrzucić, jeśli mam Zwierzaki z ostatnią aktualizacją? :)
|
Cytat:
http://www.the-isz.com/nraas/index.p...d-2011-dec-15/ |
Cytat:
1. Zrobiłam folder Mods -> Packages w lokalizacji D:\Gry\Electronic Arts\The Sims 3 (mam tam podstawkę, karierę, zwierzaki i imprezę w plenerze bo tylko to mam z płytek, resztę wersji Origin instalował w folderze Gry) 2. W folderze Mods wkleiłam Resource.cfg pobrany z chomikuj 3. W folderze Packages wkleiłam w/w wersję NRaas'a. Jakieś rozwiązanie? :( |
xMalwina a to zrobiłaś?
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:53. |