![]() |
Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy
Lady88, dziś też byłem w tym klubie U Walusia i też była ta w niebieskim :D . Mam 4 gwiazdki :) . Założyłem zespół :) . Poznałem różne osobistości :) . Wszystko w 1 dzień :D . Jutro dodam foty. Mam na stanie. ALbo i dzisiaj?
|
Cytat:
wrzucaj dzisiaj |
Widzę, że niektórzy mają duże mieszkania "w blokach". Od czego to zależy?
Lady88 dzięki za filmiki. Fajne. A mam pytanie techniczne, z jaką jakością kręcisz filmy? Przerabiasz je zanim wstawisz na stronę, a może ta strona je sama przerabia? Wszystkie foty macie fajne, aż zazdrość mnie bierze, jutro raniutko napiszę do mojego sprzedawcy Allegro, czy aby o mnie nie zapomniał... |
Ja nic nie przerabiam, nie pamiętam ustawień i nie wiem czy image shack coś przerabia. a coś jest nie tak?
|
Nie zapomnijcie, że dzisiaj kolejna porcja zdjątek :D . Mój i Kamisa apartament jest chyba najmniejszy w Bridgeport :( . Ciekawe czy na tym zdjęciu naprawdę chcieli stworzyć Justina Biebera.
http://images37.fotosik.pl/335/cdeeb48f5269d378med.jpg |
kurcze ja mam takie male mieszkanko, chce mieszkac w duzym, widze z okna obok taki co ma giganttaras, postaram sie wrzucic zdjecie mojego i tego co mam go na oku
niestety ale u mnie przycisk ladowania zdjecia na forum jest nie aktywny ;/ sory za dwa pod soba, zagalopowalam sie |
To użyj opcji Edytuj! PS Też nie poszedłaś dzisiaj do szkoły? :D
|
beata18ns skasuj jeden i edytuj drugi,jest poradnik o wrzucaniu zdjec na forum
a ja bym bardzo prosiła o zdjęcie tego wieżowca z jacuzzi za dnia...bo nie mogę go znaleźć |
ilona! Przecież kilka postów wyżej pokazałem ten wieżowiec i miejsce gdzie się znajduje! Chyba na daremno wrzucam te fotki :( .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:55. |