TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58145)

Chryzantem Złocisty 31.10.2010 13:09

Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

leciwym pc?!no wiesz co teraz to on się poczuł urażony,rozumiem nazwać go złomem,bublem,gniotem,ale LECIWYM?

wiem że procek to nie jest arcydzieło,ale nie stać mnie na kupno czegokolwiek nowego do kompa

Wielebny 31.10.2010 13:14

No praktycznie nie widzę za bardzo sensu wymieniania jakiekolwiek części w tej kompie na trochę lepszą, gdyż np. zechcesz wymienić kartę graficzną to się okaże, że zasilacz za słaby i też trzeba nowy kupić, albo zechcesz zainwestować w nowy procek to się okaże, że Twoja płyta główna go już nie obsługuje :D

Lepiej odłóż sobie jakąś większą sumie 1500-2000zł i kup nowy PC, który Ci na trochę czasu starczy z 2-3 lata ;)

adamo030 31.10.2010 13:19

No ja właśnie tak zrobiłem z tym metrem... I było ze dwa razy po 10 ludzi

Lady88 31.10.2010 13:25

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1318433)
Ogólnie nie byłbym wstanie grać w ts3, przy niskich ustawieniach graficznych, bo wtedy gra wygląda graficznie jak gry z 2003/4 roku :)

Ojj ja tak samo... Mam wszystko na max, bo na szczęście mam dobrego kompa i tak jest ok. A gdybym miała coś na niskim lub średnim to by mnie szlag trafiał. :P

molly_k 31.10.2010 13:34

Największa przyjemność grać na wysokich detalach, widzieć sztukę realizmu postaci i budynków (ale napisałam :P). Bo gra na niższych detalach byłaby dla mnie "smutna". Ale rozumiem tych co nie mają sprzętu dobrego i muszą cieszyć się tym co mają. Też tak do niedawna miałam ;).

Katka_Psychopatka 31.10.2010 13:58

Ilość bugów w grze mnie powala :/ Moja simka np. nie może pójść do pracy. Posyłam ją do budynku, w którym pracuje, a ona za chwilę materializuje się przed drzwiami tego budynku. I tak cały czas :/
Moje wrażenia-zdecydowanie za dużo błędów, żeby nacieszyć się grą w spokoju.

nmin 31.10.2010 14:29

Hmm... Od roku, odkąd mam grę, grałam zawsze na najwyższych z możliwych ustawień, ale przy trzecim dodatku i drugich akcesoriach tak duże otoczenie jak Bridgeport trochę już muliło. Zmieniłam ustawienia tak, że tak, gdzie największe było "najwyższe" dałam "wysokie", tam gdzie największe było "wysokie", dałam "średnie". Jedynie Simów mam na "najwyższe". I gra mi się o wiele lepiej, otoczenie dosłownie śmiga - a może jestem nieczuła na graficzne wdzięki, ale nie widzę dużej różnicy :) Pewnie zobaczyłabym, gdybym grała na najniższych. Wolę komfortową grę z niemulącym otoczeniem, niż super grafikę i sekundowe opóźnienie w obracaniu otoczenia.
Tylko Simowie długo się ładują, czasem przez dłuższą chwilę są niewidoczni - może ich też lepiej dać na niższe?

Lady88 31.10.2010 14:48

chyba tak, mnie na szczęście się nie zacina na tych detalach co mam mimo, że to trzeci dodatek i drugie akcesoria :)

Chryzantem Złocisty 31.10.2010 14:52

ja się tak zastanawiam,czy jeśli usunę teraz WP,to gra trochę "przyspieszy"?
bo i tak nie korzystam z tego dodatku,więc chyba mogę go usunąć bez reinstalki simsów?

Kamis 31.10.2010 15:37

Przed chwilą od producenta dostałam jacuzzi za bycie osobistością xd [4 gwiazdki].

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:19.