TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   W jakiej okolicy gracie? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58274)

hellraiser 11.09.2011 21:03

Odp: W jakiej okolicy gracie?

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1443727)
@Trykuu skąd ty takie fajne miasto wytrzasnąłeś ? xd

Ej no, bez beki, super to miasto, ale chyba komputer by mi się przegrzał od "nadmiaru wrażeń" ;p

Ale tak, żeby nie było tylko małego offtopu, to dodam, że czekam na tą wieś ze Zwierzaków, wydaje się być fajna i ma jesienny klimat, taki przedsmak CPR ;) Na pewno będę w niej grać na dłużej.

patryk916 12.09.2011 12:57

Ja ostatnio ściągam sobie różne miasta i przerabiam pod swój gust :P

anie_1981 01.10.2011 18:31

Wybrałam Sunset, bo ostatnio gram głównie w Sunset. Ale tak w ogóle, to lubię też Bridgeport.

Vanvair 02.10.2011 09:10

TYLKO i wyłącznie Stonehill - autor stracił chęci do kończenia budowy miasta, ale to jest TAKIE miasto, że warto kończyć je nawet miesiąc. Przepiękne parcele publiczne dostosowane do wszystkich dodatków, widoki też świetne - nawet zwykłe porozstawiane drzewa tworzą wspaniały las, co wynika z dobrego dopasowania tekstur i drzew. Miasto jedyne w swoim rodzaju, zainteresowanym proponuję poszperać na googlach, na pewnym polskim forum można pobrać i zobaczyć wiele zdjęć. Całe miasto jest zbudowane w tym samym stylu i podobnej kolorystyce - jednym to się podoba, innym nie. Ja się zaliczam do osób, które nie lubią osiedli, na którym każdy dom ma inny kolor i styl - jak w np. Sunset Valley.

BlueDinosaur 02.10.2011 15:54

Najbardziej lubię SV ale od kupienia zwierzaków będę grać tylko w Apallosa plains.

Nie zgodzę się że Bridge Port jest mroczne, to po prostu miasto, a Twin Brook ma te wszystkie bagniska i mgła...

Maszka 02.10.2011 16:46

Ja aktualnie gram w Twi0nbrook i chyba zostanę w nim na dłużej. To nowe miasto co dojdzie w Zwierzakach nie jest w moim klimacie. Pogram w nim jakieś parę dni, ale potem wróce do Twinabrook. Bridgeport jest nawet fajne. Mroczne to to nie jest, tylko takie na rodzaj New Yorka. A co do tych bagien, to ja tam po prostu nie gram, bagna pozostana bagnami i tyle.

Rosemarie 18.10.2011 15:43

W Bridgeport, z prostej przyczyny: dużo klubów. :)

Ebony 19.10.2011 21:28

Twinbrook - bo to miasto ma klimat.

Masamune 27.11.2011 16:06

Bridgeport niewiem czemu zagrałem raz i sie przyzwyczaiłem ale SV też jest fajne

Pani Szatanowa 27.11.2011 17:52

Najczęściej do różnych historii wybieram Riverview (ta atmosfera tajemniczości). Ostatnio jednak polubiłam Bridgeport z tym wielkomiejskim gwarem i nocnymi klubami.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:27.