![]() |
Odp: Jaki samochód?
A do jakiego folderu je wstawić?
|
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186 - tu masz wszystko ładnie opisane ;)
|
Cześć
To moj pierwszy post na tym forum :) Chodzi o samochody. Ściągnąłem samochody ze strony modthesims.com. Samochody są w formacie "Package" , Tak jak w instrukcji podanej powyżej, umieściłem je w folderze downloads. No i nie mam ich w grze! DLACZEGO !? Czy te samochody podmieniają się, za inne czy są normalnie w trybie kupowania? Przy wyborze otoczenia włącza się komunikat "czy włączyć obiekty zmodyfikowane" zawsze robie "TAK" a i tak nie mam samochodow w grze. Ściągnąlem tez nowe podłogi, ktore za pomocą programu zainstalowały się automatycznie bez wrzucania do "downloads" i te podłogi mam w grze, a samochodow nie :( Proszę o pomoc. |
Ja kupuje najdroższy :) Z kodem mam zawsze kase a i najładniejszy jest najdroższy :P
|
30.10.2005, 09:04 pierwszy post w tym temacie!!!
!!!+++!!! |
Ja kupuję simom tego 'niby jeepa' ale też i ten najdroższy ^^ Te mnie się najbardziej podobają :D
|
Ha! A ja nie kupuję najdroższego samochodu, ponieważ nie zawsze mi to pasuje do wizerunku rodziny. Często kupuję tego ala Sharana ;). Ostatnio dzięki dodatkowi Czas Wolny sama sobie zrobiłam samochód xd.
|
Ja daje ten nadroższy.
|
Ja ostatnio nie dają maxisowych. Nie podobają mi się. Ten jest moim ostatnim nabytkiem.
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:08. |