![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Teraz bardziej rozumiem tą wypowiedź XD Bluszczyk Kurdybanek (no boże jaki długi nick xd) po prostu to w translator skopiował i sruuu na polski i po prostu se wkleił :P
|
no ja wiem, że teraz można się z kimś na mieście spotkać, ale to nie jest taka oficjalna randka. w 2 była lepsza ;) .
dzięki żelkam. Ty sie uczysz pół roku a ja 7 rok i nic nie rozumiem z niemca ;oo |
Podoba mi się motyw bardzo z domkiem na drzewie, tymi przebraniami dla dzieci iiii te spiralne schody!
Co nie zmienia faktu, że chciałabym Zwierzaki... ;) |
Jej ale mi dzisiaj brakowało tych interakcji dla par :( Dużo bym dała,żeby można by było np. chodzić na randki z prawdziwego zdarzenia <3 Albo inne takie ... I denerwuje mnie to, że spotykam się z simem na mieście, chce usiąść w tym miejscu on siada po drugiej stronie i w ogóle nie robi tego co chcę :( Albo jadę gdzieś to mąż jedzie osobna, żona też.Jakby ten dodatek wprowadził jeszcze moje skryte marzenie trzymanie się za ręce i chodzenie obok siebie to byłabym meega szczęśliwa :>
|
Ja marzę po prostu o wózkach kamerze i studniówce. Dostanę go napewno na urodziny (2 kwietnia) PS> Ile to zajmie pamięci?
|
to ma wyjść w maju,nie kwietniu.
|
nie wiadomo ale pewnie z 4GB . dopiero później będą takie informacje.
|
Dodatek zapowiada się Ciekawie, CW w TS2 był jednym z moich ulubionych, myślę, że ten też mi się spodoba. Mam tylko małe pytanie, o co chodzi z tym zwiastunem TS3 na którym są zwierzak pokazane? Bo widzę, że ktoś już umieścił filmik na forum a ja nie wiem o co chodzi, szczęka mi opadła jak zobaczyłem te psy, koty, konia i nawet jelenia jakiegoś o_O ,dwa dodatki się szykują czy jak?
|
theground - tak. z tym że pokolenia w maju, zwierzaki dopiero w październiku. Prawdopodobnie zwiastun zwierzaków miał się jeszcze w internecie nie pojawiać. zresztą jest też temat The Sims 3 Zwierzaki ;)
|
Sorka urodziny mam 2 czerwca A takie pytanko ten wózek i laska to prawdziwe ? :-)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04. |