![]() |
Odp: By Trykuu.
Widać XD. Kojarzy mi się z takim plastikiem, a to chyba byl efekt zamierzony >:D Fioletowy cień do powiek jest okropny, do niczego nie pasuje. Ma puste oczy, żeby tak je usunąć wyglądałaby lepiej.
8/10 |
Rosemarie, dokładnie, mi też się skojarzyła z takim plastikiem. Z twarzy jest strasznie paskudna (domyślam się jak wyżej, że to efekt zamierzony) xD Sposób prezentacji Simki też mi się nie podoba.
Plus za fryzurę, bo ładna, i kolczyki. |
Oj i to jak widać że lubi operacje plastyczne hehe do biustu się nawet nie czepiam.
Ogólnie simka jest bardzo ładna i rzeczywiście wygląda jak plastik.9/10 |
o właśnie, zapomniałem jej zmniejszyć biust bo się bawiłem suwakami! Dzięki revive, że mi przypomniałaś :D
vigero co jest nie tak z prezentacją? :) Rosemarie tak, efekt jak najbardziej zamierzony a zresztą chciałem spróbować zrobić kogoś z tak wielkimi ustami |
Hm, pozy mi się nie podobają ogólnie, ale do samego wizerunku Simki pasują. Nie podoba mi się to czarne tło, bo Simka wygląda na nim, jakby była wklejona tam. Lepiej sprawdziłoby się jakieś ładne wnętrze lub plaża, ale to są moje indywidualne fanaberie i nie musisz się do nich stosować ;]
|
Znaczy w ,,terenie" raczej zdjęć robił nie będę bo mam dość słabą grafikę i to brzydko wychodzi.
Pierwotnie ta prezentacja miała być w jakimś wnętrzu ale żadne mi nie pasowało więc postawiłem na zwykłe czarne tło. |
Bardzo mi się podoba jej nos *.*
A co do reszty, to powiem krótko: te operacje najwidoczniej były nieudane :D Co do prezentacji, to to czarne tło do mnie nie przemawia. Gdybyś pokazał ją w jakimś miejscu, to lepiej (i przyjemniej) by się ją oglądało, a to jest ważne :) |
W Daisy najbardziej podobają mi się jej oczy. A tak to nie lubię sztucznych laleczek.
Na ostatnim zdjęciu dziwnie wygląda - jakoś tak wydłużyło jej twarz. |
Dzięki za komentarze :)
|
Daisy - widać, że lubi operacje plastyczne :D Nie jest najgorsza 8
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14. |