TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

hellraiser 31.05.2011 11:04

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Searle (Post 1402234)
Ok, dzięki. W takim razie moje simy będą starać się o jeszcze jedno dziecko.

A czy ktoś wie, kiedy pojawia się u simów kryzys wieku średniego?

Z tego co pamiętam z artykułów, wchodzi się w kryzys wieku średniego po przemianie w dorosłego, ale nie jestem pewien, bo sam nie mam jeszcze gry.

Lady88 31.05.2011 11:33

tak po przemianie w dorosłego, moja simka miała i miała pragnienie wziąć rozwód i przeprowadzić się, ale wysłałam ją na terapię do szpitala, bo jakbym obiecała, że wykonam jej pragnienie to trzeba by było zrobić, bo inaczej Simka by wpadła w depresję, a nie chciałam aby się rozwodzili :P

anie_1981 31.05.2011 11:43

Coraz realniejsza ta gra :P

hellraiser 31.05.2011 11:49

A właśnie, co do tego kryzysu. Jak to dokładniej wygląda? Jakiś nastrójnik na ileś dni, czy co? :P

Searle 31.05.2011 12:35

Mój sim też już ma kryzys i dostał nastrójnik na 12 dni, w trakcie których będą pojawiały się specjalnie oznaczone pragnienia, których spełnienie gwarantuje przejście przez ten kryzys bezproblemowo.

Trykuu. 31.05.2011 13:32

Muszę kupić tą grę jak najszybciej :>

Meggie 31.05.2011 14:45

Jak mam ustawić nową parcelę publiczną do miasta? -.-

Saheli019 31.05.2011 16:07

Kazałam simowi nakręcić film kamerką. Nakręcił,ale teraz nie mogę jej wyłączyć. Klikam ESC a on nadal trzyma kamerę,co zrobić?

Lady88 31.05.2011 17:28

jak chcesz abym sim nakrecil filmik, to bierzesz na kamere zeby nakrecil film domowy, ustawiasz sobie jak chcesz te kamere, nastepnie wciskasz C i wtedy zaczyna sie nagrywanie, a jak ponownie wcisniesz C to zakonczy i automatycznie wyjdzie z trybu krecenia kamera

Lubie 31.05.2011 19:10

@Maggie

Może i nie mam tego dodatku (narazie) ale postaram ci pomóc... Wchodzisz w edycję miasta i:
a) jeżeli chcesz wybudować parcele na wolnym miejscu, to wybierasz tam gdzie są parcele i klikasz na wybraną, a następnie na miejsce, gdzie chcesz ją wybudować.
b) jeżeli chcesz wybudować parcele na miejscu, gdzie jest już parcela, to wybieracie taki znaczek (to chyba jest koparka) w lewym, dolnym rogu, wybierasz te miejsce na parcelę (gdzie jest już obecna parcela) usuwasz ją, wybierasz tam gdzie są parcele (te nowe i stare) i klikasz na "faworytkę", a następnie na miejsce.

Mam nadzieję że pomogłem.. ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26.