![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
tak po przemianie w dorosłego, moja simka miała i miała pragnienie wziąć rozwód i przeprowadzić się, ale wysłałam ją na terapię do szpitala, bo jakbym obiecała, że wykonam jej pragnienie to trzeba by było zrobić, bo inaczej Simka by wpadła w depresję, a nie chciałam aby się rozwodzili :P
|
Coraz realniejsza ta gra :P
|
A właśnie, co do tego kryzysu. Jak to dokładniej wygląda? Jakiś nastrójnik na ileś dni, czy co? :P
|
Mój sim też już ma kryzys i dostał nastrójnik na 12 dni, w trakcie których będą pojawiały się specjalnie oznaczone pragnienia, których spełnienie gwarantuje przejście przez ten kryzys bezproblemowo.
|
Muszę kupić tą grę jak najszybciej :>
|
Jak mam ustawić nową parcelę publiczną do miasta? -.-
|
Kazałam simowi nakręcić film kamerką. Nakręcił,ale teraz nie mogę jej wyłączyć. Klikam ESC a on nadal trzyma kamerę,co zrobić?
|
jak chcesz abym sim nakrecil filmik, to bierzesz na kamere zeby nakrecil film domowy, ustawiasz sobie jak chcesz te kamere, nastepnie wciskasz C i wtedy zaczyna sie nagrywanie, a jak ponownie wcisniesz C to zakonczy i automatycznie wyjdzie z trybu krecenia kamera
|
@Maggie
Może i nie mam tego dodatku (narazie) ale postaram ci pomóc... Wchodzisz w edycję miasta i: a) jeżeli chcesz wybudować parcele na wolnym miejscu, to wybierasz tam gdzie są parcele i klikasz na wybraną, a następnie na miejsce, gdzie chcesz ją wybudować. b) jeżeli chcesz wybudować parcele na miejscu, gdzie jest już parcela, to wybieracie taki znaczek (to chyba jest koparka) w lewym, dolnym rogu, wybierasz te miejsce na parcelę (gdzie jest już obecna parcela) usuwasz ją, wybierasz tam gdzie są parcele (te nowe i stare) i klikasz na "faworytkę", a następnie na miejsce. Mam nadzieję że pomogłem.. ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |