![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
ja nie kupię ich narazie , ale robie tak że najpierw kupuję dodatki, bo akcesoria są mi mniej potrzebne.
|
Cytat:
|
Ja się zastanowię, bo też kupuję do kolekcji, ale zawsze po wstępnych wrażeniach.
|
Ja kupie na 99.9%... Zależy czy kasę będę miał. Podobają mi się te mebelki jak nie wiem co. ;d
|
Cytat:
Ostatnio wogle jakoś mało informacji i screen'ów o tych akcesoriach, nie sadzicie? Najpierw wyskoczyli z zwierzakami, potem z miejskim życiem, było dużo informacji i zdjęć, a teraz dziwnie cicho. Nic nie pisza, ale na pewno niedługo beda jakies informacje, a przynajmniej mam taką nadzieje. |
Większość mebli i akcesori ohydna
do tej pory nie spodobały mi się żadne akcesoria do 3 oprócz Iwp Ale wracając do miejskiego Życia z wykazu obiektów naliczyłem ich 48 łącznie z ubraniami ;/ słabo tylko 4 zestawy ubrań mi się podobają Kiedy Ea zrobi akcesoria z normalnymi meblami ;) Chyba nigdy Akcesorii Nie kupię, ale może dostane na imieniny i będę pisał niepochlebne komentarze jakie te akcesoria są okropne (a może mi się spodobają) |
Coś wydaje mi się, że będą to najsłabsze akcesoria, ale może się mylę.
|
Cytat:
|
Mi jak dotąd podobały się wszystkie akcesoria. Nadal mam w domach łazienki i sypialnie z Nowoczesnego Apartamentu, samochody i dekoracje do warsztatu z Szybkiej Jazdy i meble ogrodowe z Imprezy w Plenerze (sztaluga i teleskop są przeurocze i te mini-szklarnie...), z tego ostatniego podobają mi się też ubrania i buty ;) No a oglądając screeny z obiektami z tych akcesoriów, też mi się sporo podoba. Nowe przyrządy do ćwiczeń i fajne ozdoby dla siłki, nowe pralki, a to duże okno z bąbelkami będzie w sam raz do basenu. Ubrania przeciętne jak zwykle, ale nie aż tak tragiczne. Przed Po Zmroku ubrania były koszmarne, potem trochę się poprawiło, a ubrania z PZ, IwP i z Pokoleń są całkiem niezłe.
|
Mi te ciuchy się naprawdę bardzo podobają...
Zastanawia mnie tylko to, na czym polegać będzie te "stoiska modułowe do wydzielania miejsc pracy".. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15. |