TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60602)

suomii 29.06.2011 14:24

Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria

ja nie kupię ich narazie , ale robie tak że najpierw kupuję dodatki, bo akcesoria są mi mniej potrzebne.

Narutoman 29.06.2011 15:51

Cytat:

Napisał suomii (Post 1410046)
ja nie kupię ich narazie , ale robie tak że najpierw kupuję dodatki, bo akcesoria są mi mniej potrzebne.

Ja za to kupuje wszystko pokolei

Ejak 29.06.2011 16:26

Ja się zastanowię, bo też kupuję do kolekcji, ale zawsze po wstępnych wrażeniach.

Lubie 29.06.2011 21:08

Ja kupie na 99.9%... Zależy czy kasę będę miał. Podobają mi się te mebelki jak nie wiem co. ;d

Narutoman 29.06.2011 21:16

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1410232)
Ja kupie na 99.9%... Zależy czy kasę będę miał. Podobają mi się te mebelki jak nie wiem co. ;d

Ja je kupie na 100%, zbieram wszystkie dodatki i akcesoria, pokolei i chce uzbierać całą kolekcje, a poza tym te meble są za ładne, stylowe i nowoczesne, na pewno kupie.

Ostatnio wogle jakoś mało informacji i screen'ów o tych akcesoriach, nie sadzicie? Najpierw wyskoczyli z zwierzakami, potem z miejskim życiem, było dużo informacji i zdjęć, a teraz dziwnie cicho. Nic nie pisza, ale na pewno niedługo beda jakies informacje, a przynajmniej mam taką nadzieje.

Spectrum 30.06.2011 08:45

Większość mebli i akcesori ohydna
do tej pory nie spodobały mi się żadne akcesoria do 3
oprócz Iwp
Ale wracając do miejskiego Życia z wykazu obiektów naliczyłem ich 48 łącznie z ubraniami ;/ słabo
tylko 4 zestawy ubrań mi się podobają
Kiedy Ea zrobi akcesoria z normalnymi meblami ;) Chyba nigdy

Akcesorii Nie kupię, ale może dostane na imieniny i będę pisał niepochlebne komentarze jakie te akcesoria są okropne (a może mi się spodobają)

Ejak 30.06.2011 11:31

Coś wydaje mi się, że będą to najsłabsze akcesoria, ale może się mylę.

Narutoman 30.06.2011 12:28

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1410362)
Coś wydaje mi się, że będą to najsłabsze akcesoria, ale może się mylę.

Mi sie podobają, ale przyznam że akcesoria z Imprezy w plenerze są najlepsze

anie_1981 01.07.2011 10:32

Mi jak dotąd podobały się wszystkie akcesoria. Nadal mam w domach łazienki i sypialnie z Nowoczesnego Apartamentu, samochody i dekoracje do warsztatu z Szybkiej Jazdy i meble ogrodowe z Imprezy w Plenerze (sztaluga i teleskop są przeurocze i te mini-szklarnie...), z tego ostatniego podobają mi się też ubrania i buty ;) No a oglądając screeny z obiektami z tych akcesoriów, też mi się sporo podoba. Nowe przyrządy do ćwiczeń i fajne ozdoby dla siłki, nowe pralki, a to duże okno z bąbelkami będzie w sam raz do basenu. Ubrania przeciętne jak zwykle, ale nie aż tak tragiczne. Przed Po Zmroku ubrania były koszmarne, potem trochę się poprawiło, a ubrania z PZ, IwP i z Pokoleń są całkiem niezłe.

Lubie 01.07.2011 12:11

Mi te ciuchy się naprawdę bardzo podobają...
Zastanawia mnie tylko to, na czym polegać będzie te "stoiska modułowe do wydzielania miejsc pracy"..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15.