![]() |
Odp: Made by Vatri
To jest Esme?! Ona jest cuuudowna!
Dałabyś ją do pobrania, please :) Odpowiedz mi na PW, ok? No normalnie mnie zatkało :O Haliya też jest ładna, ale to Esme tu rządzi :) Najładniejsza twoja simka :) Jest idealna w każdym calu. |
Dziękuję. :D Dałabym ją bardzo chętnie, tylko nie pamiętam, skąd mam dodatki. ^^'
|
Kydo jest boski
Avarittie ma nietypową urode. Uwielbiam takie simki <3 Jaśmina jest idealna. Uwielbiam takich delikatnych simow. Arita ma taką meską urodę, nie podoba mi się. Za kwadratową szczękę ma. Księżniczka ma ładną twarz, ale zbyt wyrazisty nos. Alex jest piękna. Ma śliczną fryzurę. Esme jest cudowna. <3 |
Obie są przecudowne :D.
Choć zgadzam się, że Haliya ma nieco zbyt ciemną karnację. Ocena na obie: 9,8/10 |
Cytat:
Alex nie przypadła mi do gustu - ma taki styl chłopczycy. Te dwie simki bardzo fajnie teraz wyglądają. Ta czarnula tym razem podoba mi się bardziej :) |
Esme jest ładna, ma tylko dziwny nos.
9/10 Haliya bardzo ładnie Ci wyszła, jest piękna. 10/10 |
Bardzo, bardzo ładna, i świetna prezentacja. Ewentualnie mogłabym się przyczepić do nosa, ale poza tym wspaniała, 10/10.
|
Pani z twojego avka, co? ^^
To jest Twoja najładniejsza simka. Nie mam żadnego ale :) Daję wielką dyszkę :* A, no i dałabyś do pobranie ;) |
Bardzo ładna. Co prawda taka mroczna, ale twarz ma bardzo miłą. I cóż, podoba mi się prezentacja, kooocham jak ludzie używają póz. Powodzenia w tworzeniu! : )
-Stephenowa. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30. |