![]() |
Odp: Simy by Marl.89
Joel i Felix to mega ciacha. o.O
Uważam, że najładniejszą simką jest Juliet. Nie mam pojęcia dlaczego, ale najbardziej mi odpowiada. MA w sobie coś z tej ludzkiej normalności, naturalności. Pogratulować tylko można. |
Ostatnich simów nie oceniam, bo jakoś mi się nie podobają. Za to muszę pochwalić Amelię bo moim skromnym zdaniem jest genialna <33
Ocena za nią: nieskończoność/10 :D |
Przedstawiam Lucasa.
Moim zamierzeniem było stworzyć wrednego,despotycznego i aroganckiego typa.Czy mi się udało? Oceńcie sami :) http://img580.imageshack.us/img580/1...eenshot6nb.jpg |
:O Boję się!
Jego oczy są złe.. Nie podoba mi się bardzo.. |
Wygląda jak umarlak. Ta jego nieskazitelna skóra i kości policzkowe mnie przerażają.
Wydaje mi się, ze przy innym skinie sim wyglądał by korzystniej. |
O matko, on wygląda jak martwy, naprawdę. Ma taką niemalże woskową twarz, strzelam, że to zasługa skinu lub makijażu. Bez oceny.
|
Udało ci się stworzyć złego sima ;)
"Ulizane" do tył włosy dają mu.... mu.... uroku! :D Kości policzkowe dają mu tego czegoś. Dzięki temu wygląda groźniej. ocena 8,5/10 |
P O W R A C A M
Dawno nie prezentowałam swoich brzydalków. Cóz, tak długo nie grałam w TS3, że raczej tworzenie ładnych Simów nie będzie mi wychodzić jak wcześniej (o ile te wcześniejsze można nazwac ładnymi) Zdecydowałam się jednak zaryzykować i przedstawiam wam Darikę. |
Darika ma charakter,ale czemu jest w stroju kąpielowym? Nw czemu przypomina mi to scenę z jakiegoś teledysku. Ogólnie nos wydaje się być zbyt chudy, szczupły i za duże ustak, ale reszta ok.
|
Ten dział to chyba umarł śmiercią naturalną. Do tej pory tyle było nowych Simów do oglądania a teraz? Czyżby gra zaczynała się nudzić??
Cóż, zaryzykuję i wrzucę swoje duszyczki. Może ktoś się zainteresuje... Cintia Iskra Przepraszam, że te zdjęcia są byle jakie, ale nie umiem fotografować Simów. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:04. |