![]() |
Odp: Proste pytania i odpowiedzi
W każdym mieście jest opcja w gazecie "szukaj zwierzaków do adopcji", bezpańskie zwierzaki też przychodzą pod drzwi bez pomocy NRassa, tylko czasem trzeba poczekać kilka simowych dni aż się zwierzaki "załadują".
|
a ja mam pytanie odnośnie zmiany fryzury przy stroju scenicznym piosenkarki. Ktoś podawał mi sposób w innym wątku, że należy się przebrać w strój sceniczny, podejść do lustra i kliknąć zmień wygląd, odznaczyć fryzury, że do każdego rodzaju stroju inna fryzura i sobie zmienić fryzurę. Problem w tym, że jak przebiorę się w strój sceniczny, nie mam opcji zmień wygląd. Nie ważne czy ubieram się w strój sceniczny swój, czy ten który narzuca gra. Nie ma takiej opcji. Ma ktoś podobny problem ?
|
Wysyłanie Simów w trasę trwa horendalnie długo. Domyśliłam się, że to z powodu "wielkości" pliku z Simem do przerzucenia. Czy da się jakoś zmniejszyć? Mój Sim waży w tej chwili ponad 20 MB i wysłanie go gdziekolwiek trwa prawie godzinę przy dość szybkim internecie. o_O"
|
Zabierz mu nieoficjalne dodatki, będzie ważył mniej.
|
Cytat:
|
Jak chcesz używać simportu, sporo nie masz ZG? :D
|
Sęk w tym, że nie mam dodatków z neta. o_O"
|
No to nie wiem co tam może tyle ważyć...
|
Też nie mam pojęcia. Pewnie wspomnienia, poziom kariery itd. Wieeelki minus dla EA za to... Nie przemyśleli chyba do końca tego wysyłania. :s
|
Ariall, ale przecież to wszystko się nie wysyła... Jeżeli wyślesz sima do kogoś, to nic z nim nie możesz zrobić, nawet się z nim przywitać, on tylko przychodzi na koncert i to wszystko...
Więc wspomnienia na pewno nie. Może razem z nim wysyła się układ sceniczny, rekwizyty itp. ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31. |