TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zostań Gwiazdą - Proste pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62768)

Chloé 14.03.2012 17:21

Odp: Proste pytania i odpowiedzi

W każdym mieście jest opcja w gazecie "szukaj zwierzaków do adopcji", bezpańskie zwierzaki też przychodzą pod drzwi bez pomocy NRassa, tylko czasem trzeba poczekać kilka simowych dni aż się zwierzaki "załadują".

beata18ns 14.03.2012 20:27

a ja mam pytanie odnośnie zmiany fryzury przy stroju scenicznym piosenkarki. Ktoś podawał mi sposób w innym wątku, że należy się przebrać w strój sceniczny, podejść do lustra i kliknąć zmień wygląd, odznaczyć fryzury, że do każdego rodzaju stroju inna fryzura i sobie zmienić fryzurę. Problem w tym, że jak przebiorę się w strój sceniczny, nie mam opcji zmień wygląd. Nie ważne czy ubieram się w strój sceniczny swój, czy ten który narzuca gra. Nie ma takiej opcji. Ma ktoś podobny problem ?

Ariall 15.03.2012 14:27

Wysyłanie Simów w trasę trwa horendalnie długo. Domyśliłam się, że to z powodu "wielkości" pliku z Simem do przerzucenia. Czy da się jakoś zmniejszyć? Mój Sim waży w tej chwili ponad 20 MB i wysłanie go gdziekolwiek trwa prawie godzinę przy dość szybkim internecie. o_O"

anie_1981 15.03.2012 14:54

Zabierz mu nieoficjalne dodatki, będzie ważył mniej.

Remus Lupin 15.03.2012 14:56

Cytat:

Napisał joutsenet (Post 1512664)
Mam zaktualizowana grę do najnowszego patcha .Gdy chce się zalogować aby używać simportu dostaję wiadomość że nie mogę się zalogować bo muszę najpierw zaktualizować grę... Ktoś ma pomysł co zrobić ?

Mam tak samo co kolega tylko, że nie mam tego dodatku.

Filleable 15.03.2012 15:35

Jak chcesz używać simportu, sporo nie masz ZG? :D

Ariall 15.03.2012 15:42

Sęk w tym, że nie mam dodatków z neta. o_O"

anie_1981 15.03.2012 15:45

No to nie wiem co tam może tyle ważyć...

Ariall 15.03.2012 16:24

Też nie mam pojęcia. Pewnie wspomnienia, poziom kariery itd. Wieeelki minus dla EA za to... Nie przemyśleli chyba do końca tego wysyłania. :s

Lubie 15.03.2012 16:44

Ariall, ale przecież to wszystko się nie wysyła... Jeżeli wyślesz sima do kogoś, to nic z nim nie możesz zrobić, nawet się z nim przywitać, on tylko przychodzi na koncert i to wszystko...
Więc wspomnienia na pewno nie.
Może razem z nim wysyła się układ sceniczny, rekwizyty itp. ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31.