![]() |
Odp: omega's falmilies
O kurcze.....nie no Alice musi byc zdrowa :O Jak to tak? Bez niej bedzie nudnooooo, plis kolejny odcinek, bo chce wiedziec co dalej :3 Jak Alice bedzie sie fochala i nie pilnowala to jej kopne w pupe xD Albo sie cos jeszcze wydarzy przez ten czas....?
|
Ty..ty,tytyty KUPO!!
jak mogłaś :( Biedna Ali, weź... dawaj nastepny odcinek, ja chcieć wiedzieć co dalej! ślicznisą |
Cytat:
Dzięki za komentarze, serio, dodają mi sił na pisanie kolejnych odcinków, kochani wy =3 |
Biedna Mimi... Czeka na matkę cały dzień, a ta nawet się nie przywita. Powinna do niej podbiec i wziąć ją na ręce i cieszyć się, że córka jest zdrowa. Się zachowała trochę egoistycznie :(
|
Oh, ah! Ali musi wyzdrowieć,szkoda że muszą sprzedać Effy. Trochę mało prawdopodobna ta choroba, ale przecież wszystko może się zdarzyć. Czekam na kolejne odcinki. :)
|
dziękuje za komentarze =)
Cynthia- masz rację, ale Ali później powiedziała, że nad tym nie zapanowała...To emocje :c Ale mimo wszystko masz rację. Breath- Mnie też jest przykro : < |
@Up:
A kiedy następny odcinek? ;3 |
om, tajemnica =u
|
A to zdziwienie. Powinnaś jednak wyjaśnić sprawę Jacka, co robił. Nie możesz porzucić ot tak tego wątku. Trochę też dziwne, że *puf* i Alice jest chora.
Mam nadzieję, że jej nie uśmiercisz. Niech wraca do zdrowia! :p |
Wyjaśnie, wyjaśnie, nie bój żaby : p
Właściwie to tego 'puf' nie było. Wszystko przecież zaczęło się od ciąży, pamiętacie? Cofnijcie się parę odcinków wstecz i wszystko dobrze przeczytajcie. Może moja wina, powinnam to chyba 'wyakcentować' : D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:23. |