![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
Co się stanie gdy wynajęta pokojówka zobaczy kościldę?
(W jedynce chyba uciekała i pojawiał się komunikat że jest oburzona że zastąpił ją kościotrup (czy jakoś tak)). Interakcji zombie wobec simów jest kilka tak samo jak moich pytań: -jakie skutki ma interakcja mózgiiii, -jakie skutki ma interakcja Nrass, -jakie skutki ma interakcja Arrrrggg, -czy te wszyskie interakcje typu arrgg czymś się różnią. |
Cytat:
Następne pytanie, czy akcesoria ze Store związane z magią, mają coś ciekawego związanego z dodatkiem. |
Cytat:
|
Cytat:
Nraas - mam mody Nraas i to od nich opcje |
Mam pytanka: gdzie konkretnie znajduje się ten nawiedzony dom? I co to jest "luszczyc"? No i gdzie znaleźć magiczne lusterko?
|
Magiczne lustro jak sama nazwa wskazuje znajduje się w lustrach ;)
Pozostałych odpowiedzi nie znam. |
Jeśli chodzi o te zruinowane domy to są tylko ozdobnikami otoczenia, bez dodatkowych funkcji :) Lustro bez kupna znajdziesz w tawernie Verga (nie wiem czy dobrze napisałem), czyli w jednym z lokalnych klubów :)
|
Nie pomyślałam że to może być pytanie o miejscówkę z lustrem :P W klubie Czerwony Aksamit też jest takowe.
|
Bindi też nie wiem czy o to chodziło, ale przynajmniej wspólnie udzieliliśmy wyczerpującej odpowiedzi :P:)
|
Czy jest jakiś sposób by zmienić chochlika w tą małą wersję, i po prostu nim sterować? Chodzi mi o to, że nie chcę by chochlik był mini tylko na czas jakiejś interakcji, ale żeby można było go w to zmienić i po prostu sobie nim chodzić w takiej formie.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |