![]() |
Odp: Simki by Meona
|
Dobrze wiesz, że jest super. :D
Taka skromna i oczywiście ładna. Okularki ładnie dopełniają całość. Będzie idealnie pasować do... no wiesz do kogo. :P |
Moze ktoś jeszcze.
|
Ładna.
Wygląda całkiem realistycznie :P Nie podoba mi się fryzura, mimo, że pasuje do niej i chyba nie wyobrażam jej sobie w innej. |
A mi się właśnie fryzura podoba :)
Wszystko jest spoko, poza brwiami. Są paskudne. Takie jakieś nienaturalne? |
|
Jest śliczna. :)
Wygląda na skromną. Piegi dodają jej uroku. Strasznie mi się podoba. Prezentacja też fajna. |
Jestem u Ciebie pierwszy raz i bardzo żałuję, że nie mogłam zobaczyć pierwszych Simów. Mimo to, obejrzałam wszystkie fotki, jakie są widoczne.
Muszę przyznać, że masz talent! Każda Simka jest nietypowa i oryginalna na swój sposób. Moja faworytką pozostaje Ulla, ale czekam na kolejne sesje. |
Ktoś jeszcze się skusi?
|
Pierwsza simka na stronie chyba najbardziej mi się podoba na ostatnim zdjęciu. Wygląda tak żywiej, bo na wcześniejszych wydaje się rozmazana, chociaż może to wynika z obniżonej grafiki. Ciekawa jestem jak wyglądałaby bez okularów i z innymi włosami. Podobają mi się bardzo jej oczy!
Kolejna simka ma bardzo ciekawą urodę, może to przez podłużną twarz lub piegi, ale ogólnie bardzo mi się podoba. Kolor włosów świetnie do niej pasuje. Jedyne co... to chyba zmieniłabym uczesanie, bo ta fryzura robi jej takie długie czoło. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:59. |