![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Mam to samo pytanie co kolega wyżej... Nie widzę nigdzie możliwości przeprowadzenia się, wynajmu ani nic takiego...
|
Bo takiej opcji na studiach nie ma. Jeden semestr trwa tydzień i przez ten czas trzeba mieszkać w miejscu, które się wybrało.
|
No dobra. To inne pytanie - stworzyłam nową simkę i wprowadziłam do domu na US i oczywiście ma status studentki ale ja żadnego kierunku jej nie wybierałam także co z tym teraz ?
|
Skoro nie wybrałaś żadnego kierunku, to jest na Biznesie. Bo jak zapisujesz sima na studia, to od razu masz zaznaczony ten kierunek i albo go zmienisz, albo nie.
|
Ja jeszcze nie mam dodatku, nie mam teraz kasiuty :P Ale planuję zakup. No i mam takie pytanko, jak to jest z nauką na studiach, czy Sim znika w króliczej norze, czy uczestniczy w normalnych zajęciach, siedząc w ławce i gapiąc się na lektora?
|
Cytat:
|
I tak i tak :P
Z tym że jak wybierzesz więcej zaliczeń masz więcej zajęć :) |
Sectumsempra, ok a jak zmienić kierunek studiów ?
|
Nie mam dodatku, ale kusi mnie żeby o to spytać. Co się dzieje ze zwierzakami gdy sim wyjeżdża na studia?
|
Nie można zmienić kierunku studiów, co najwyżej porzucić i zacząć od nowa. A kierunek wybierasz w okienku w którym wysyłasz simów na studia, po prawej stronie jest rozwijane menu.
Raspberry, czas w otoczeniu macierzystym zostaje "zamrożony", gdy wrócisz wszystko będzie po staremu, tak jak przy wyjeździe na wakacje. Nie wiem czy nie potrzeba będzie kogoś do opieki zanim wyjedziesz, bo nie miałam jeszcze takiej sytuacji żeby zostawiać zwierzaki same. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:28. |