TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2012 - Zadanie trzecie - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64702)

Słodki Pan Ciastek 29.01.2013 19:46

Odp: Zadanie trzecie - głosowanie

Zgodzę się z Malin.
Ktoś organizuje i uczestniczy to jest nielogiczne.
Na początku wierzyłem, że ogień może zwyciężyć, ale potem po chwili namysłu wiedziałem, że zwycięzcą będzie woda. Nie dlatego, że mają świetne prace choć wszystkie prace są ładne, tylko dlatego bo mają Gingersa.

Nie wiem jak to wszystko komentować, ale się staram wywnioskować parę rzeczy.
Może konto Kennego było sfałszowane, a może Gingers chciał oszukać wszystkich, żeby wygrać.
Moim zdaniem drużyna, która wygra to powinna być ziemia lub ogień bo widzę, że najmniej się kłócą, nie wyzywają innych (przynajmniej nie widziałem), i przede wszystkim bawią się.

Ja może napisze jak ja rozumiem słowo konkurs.
zabawa 65%
współpraca 34%
rywalizacja 1%

I nie wiem, która strona z kłócących się ma racje, ale bardziej wierzę drużynie z powietrza...

Vanitas 29.01.2013 19:47

Malin - nie badz smieszna. Wszystkie te nieporozumienia na linni wy-ja zrodzily sie najpierw w Waszych glowach a pozniej je urzeczywistniliście. Od poczatku nie pasowalo Wam doslownie wszystko (bo zadanie mialo byc dzisiaj, a nie jutro, bo jak ja moge miec dostep do dzialu (a moze zeby zobaczyc czy przypadkiem nie oszukujecie), bo Was ignoruje i nie odpowiadam na pytanie (na ktore odpowiedzialem, tylko ze odpowiedz nie byla korzystna dla Was), bo nie dostaliscie 25% punktow wiecej co jest wytlumaczone tutaj, po raz setny zreszta. Skopiowalem moja relacje z gg bo nie chce mi sie tego pisac enty raz:

wczesniej mnie przy pierwszym zadaniu posadzali o stronniczosc
20:03:41
bo szukalem rozwiazania problemu z praca z suwakami i z nieregulaminowymi zdjeciami
Dominic
20:04:21
chcac zebhy nitk nie byl zbyt poszkodowany zaproponowalem ze dostana 25% wiecej punktow niz normalnie by dostali
20:04:34
bo myslalem ze faktycznie cos bylo kombinowane z suwakami
Dominic
20:04:44
ale sie okazalo ze nie bylo
20:04:59
wiec stwierdzilem ze nie powinni dostac tych 25%
20:05:04
bo w sumie to za co
Dominic
20:05:22
a druzynom z nieregulaminowym zdjeciem zabfralem po 1 glosie bo zaproponowala mi tak rudzielec
Dominic
20:06:02
i wtedy wlasnie stwierdzili ze postapilem tak zeby nie zaszkodzic swojej druzynie
20:06:24
wytlumaczylem im ze nie bo gdyby niedotyczylo to mojej druzyny to w ogole nie bylo by kary za te za duze zdjecia
20:06:31
bo to prawda
Dominic
20:06:53
ale odjalem po tym glosie zeby wlasnie nie bylo ze specjalnie staram sie ochronic swoja druzyne

I gdybym dzialal na korzysc swojej druzyny to chyba nie zajelibysmy ostatniego miejsca w pierwszym zadaniu.
Sami jestescie sobie winni tej sytuacji, a probojecie to zrzucic na kogos innego. Wybaczcie, ale po osobach w tym wieku spodziewal bym sie wyzszego poziomu niz ten ktory ostatnio soba reprezentujecie.
(A tak btw. co do wchodzenia do waszego dzialu to sorry, kto jak kto, ale wy nie powinniscie sie na ten temat wypowiadac).

Moze zamiast szukac problemu dookola poszukajcie go blizej. Jakos inne druzyny nie mialy ze mna problemow, tylko Wy (albo sobie nie przypominam).

Skylinn 29.01.2013 19:50

Jezu, 21 oglądających :O
Btw. Przykro mi, że stało się, jak się stało, bo oglądanie waszych prac i branie udziału w głosowaniach sprawiało mi wielką radość.
Nie będę osądzać, kto na kogo nadaje, kto popełnił błąd, a może w ogóle, kto popełnił swego radzaju "przestępstwo", jednak szkoda, że forumowa bitwa, która zapowiadała się wspaniale, zakończyła się jedną wielką kłótnią i dla niektórych kłamstwami.
Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie spory zostaną rozwiązane i wszelkie kłotnie raz na zawsze się zakończą, bo z tego, co pamiętam, to nie zdarzyły się w Czterech Żywiołach po raz pierwszy. I to w tej edycji.
Pozdrawiam wszystkie drużyny.

Myrtek 29.01.2013 19:57

Słodki Pan Ciastek - może Cię zaskoczę, ale nie kłócą się, bo ich sprawa nie dotyczy.
Co Cię ugryzło? Co, bo Twój (moze) faworyt przegrał w tej jednej konkurencji?!
Ludzie...
Ni tak, jakbyśmy mieli ostatnie miejsce, to wszyscy siedzieliby cicho, a jak raz się coś udało, to bulwers. Ok...

Gold_Chocolate 29.01.2013 19:57

Gratuluję wszystkim drużynom.. Brałam pierwszy raz udział w tym konkursie,jakie mam odczucia teraz to chyba mówić nie muszę.
Przykro mi, że to się tak skończyło.

Lubie 29.01.2013 20:02

Chciałem bardzo podziękować za te skromne, ale bardzo ważne dla nas 6 głosów.

Gratuluję też wodzie, bo ich praca na prawdę była zaje***ta . <3
Ogień, bardzo ładny salonik w ts2, taki przytulny. A w ts3 niezła gra świateł. <333 świetnie to wyszło

Pozdrawiam. ; )

Liv 29.01.2013 20:04

Btw,
Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek
Ktoś organizuje i uczestniczy to jest nielogiczne.

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57706
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61581
lithium, foda-se i centaurea_cyanus to, dla niewtajemniczonych, ta sama osoba. W obu edycjach była opiekunką i prowadziła konkurs, mając do dyspozycji pomoc innych osób z administracji. I tak, miała dostęp do działów innych drużyn.

Fallen 29.01.2013 20:09

Chciałabym tu tylko napisać, że dziękuję za wszystkie komentarze dotyczące naszej pracy :)

Malfurion 29.01.2013 20:09

Tak btw. ja do tej pory nie wiem, ktora praca byla czyja :| XD

Shiver 29.01.2013 20:10

Też dziękuję za słowa uznania dla naszych prac :).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:36.