TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64828)

Beatrice 30.05.2013 09:48

Odp: The Sims 3 Rajska Wyspa

Edycja limitowana zawsze była dostępna w wersji pudełkowej ;p
Cena dodatku będzie taka jak zawsze, po premierze zazwyczaj w granicach 80-100zł, w zależności od tego gdzie kupujesz. W jakichś Realach kupisz taniej niż np. w Empiku.

Zielona Herbata 30.05.2013 13:25

Davi5 - Cena dodatku raczej będzie się wahać od 80-100 zł. Za stówę kupisz dodatek w Empiku, bez różnicy, czy kupujesz dodatek normalnie czy edycję limitowaną. Ja może raczej kupię w Tesco, ponieważ dzień po premierze Czterech Pór Roku kupiłam za 80 zł, i to się opłaca : )
Twinbrook - Możesz edycję limitowaną kupić w sklepie internetowym (np. Gram.pl), plus dostaniesz dodatek przedpremierowo. W sklepach kupisz wyłącznie (z mojego punktu widzenia) w Empiku edycję limitowaną, chociaż jest 50% szans, że będzie.

Co do informacji od SimGuruGraham, myślę, że jest to całkiem świetny pomysł ; ) Mam już przypływ geniuszu na budowanie rzeczy na barce : D Mam nadzieję, że ostatni dodatek do simsów będzie najlepszym (i modlić się, żeby było mało niedopracowań i bugów XD) i który zakończy moją kolekcję simsów : )

Ilona 30.05.2013 18:16

przedstawiciele strony SimsTimes mieli możliwość pograć w ten dodatek,a tutaj ich recenzja, później przetłumaczę,a na razie pooglądajcie zdjęcia... są np. z CAS
http://www.simtimes.de/specials/ange...inselparadies/

RaspberryXD 30.05.2013 19:47

Nie przekonują mnie te syreny na lądzie. Jak na nogach mają mieć takie coś, to wole nie mieś syreny. Chyba, że z czasem, przez który syrena jest na lądzie, to będzie to znikać. Ubrania są okej, podobają mi się. Wszystko wygląda tak pięknie...

Zielona Herbata 31.05.2013 06:55

Oj, już mnie o wiele bardziej kusi do kupna dodatku ! : )

Podoba mi się to, że miasto, które dochodzi do dodatku będzie największym, i ta opcja odkrywania wysp. Podobają mi się też wodne motorówki - na pewno kupię moim simom ten z łabędziem XDD Cieszę się, że będzie jazda na (niepamiętamtego xd) Profesja ratownika wydaje się dla mnie dość interesująca. A pływanie w głębi morza coś fantastycznego, plus odkrywanie skarbów i rekiny. Gdyby nie było tych rekinów, to chyba byłoby to nierealistyczne. Jestem ciekawa, co to będą za skarby w tych skrzyniach (byleby nie jakieś pierdoły, jak z znalezieniem skrzynki podczas łowienia ryb :\) Syreny ! *___* Niezmiernie zakochałam się w ich "stroju" <333 Mam nadzieję, że będzie można zmieniać kolory tych muszelek i ogona ; ) Tylko proszę was, żeby te syreny miały nieco mniejsze te piersi, a nie cycki! (inaczej tego nie określę, są tak duże :x) I Raspberry ma rację, te łuski na ogonach to masakra. Mam nadzieję, że będzie można ją jakoś przebrać czy coś, żeby tych łusek nie było widać. Syreny uczą się sportu ? Byleby nie, bo jeśli tak to jest dla mnie ... śmieszne. A ubrania i włosy ? Kupuję ten dodatek, tyle ubrań, takich ślicznych, i włosy też śliczności, to jest najlepszy dodatek chyba ! :] Bez wahania, ja już dodatek kupię : P

Poskacper 31.05.2013 07:49

A ja właśnie raczej skuszę się na syrenę :D A ubrania , może z części z nich będę korzystał.

KarolinaJ 01.06.2013 11:01

Szczerze mówiąc to fryzury są podobne do tych które pojawiły się do tej pory wraz z innymi dodatkami i akcesoriami. Oczywiście nie wszystkie, niektóre z nich są naprawdę śliczne i nowe. Jeśli chodzi o ubrania to są całkiem ok ale tak jak w przypadku fryzur, wiele z nich ma coś podobnego z tych które już dostaliśmy wraz z innymi rozszerzeniami TS3.
Syreny... ciekawe, ale myślę, że stworzę jedną (albo przemienię jakąś samotnią Simkę, jeśli będzie taka opcja) sprawdzę nowości i na tym się skończy. Niby to fajne, ale jakoś nie mam pomysłu na dalsze życie takiej syrenki. Chociaż kto wie, może akurat bycie syreną będzie takie wspaniałe... zobaczymy :)
To co najbardziej mnie przekonało po obejrzeniu zwiastuna dodatku to to, że Simowie będą mogli opalać się na plaży :D Małe dzieci też będą wchodzić do wody (to chyba będzie nauka pływania?) nowa praca ratownika, też ciekawie się zapowiada.
Czekam niecierpliwie na premierę :D

Karel13 01.06.2013 17:10

Na syreny czekałem od samego początku grania w The Sims, wiec najprawdopodobniej kupię ten dodatek.

W sumie dawno już żadnego nie kupiłem. Ostatni zakupiony przeze mnie dodatek to Zwierzaki (w 2011) o.O.

scavo 03.06.2013 16:56

Na dodatek poluje od pewnego czasu. Strasznie podoba mi się prowadzenie hoteli i nurkowanie, dlatego musze zdobyć ten dodatek. Sądzę, że te 2 rzeczy będą fajnie wyglądać. Plusem tego dodatku jest również pływanie na łodzi - jakieś takie oderwanie od normalnej rozgrywki, która szybko staję się nuda. Minusem jest miasto, które jest dużo, ale brzydkie :c

anie_1981 04.06.2013 10:46

Wyszperałam fajny filmik na youtubcu. Nie wiem, czy już widzieliście, ale jakoś po pobieżnym przejrzeniu tego tematu nie znalazłam linka. Oto on:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-KbEdNPuJMU

Ja to skomentuję w taki sposób, że baardzo mi się to podoba. Uwielbiam wszelkie wodne\rybne widoczki. Nawet w TS3 zbudowałam sobie basen pełen rybek. Potrafię całą noc gdy Sim śpią patrzeć jak rybki pływają w basenie. Także mnie ten filmik naprawdę urzekł.. ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:24.