TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Studenckie Życie - problemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64967)

Searle 01.07.2013 08:59

Odp: The Sims 3 Studenckie Życie - problemy z grą

Cytat:

Napisał Xou. (Post 1727176)
Dziękuję bardzo za radę, mam tylko zasadnicze pytanie: czy jeśli użyję opcji "resetuj wszystko" to jak to będzie wyglądało? Mam na myśli czy moje simy dalej będą istniały, czy będą miały znajomych itp.

Simy po prostu tylko przerwą zajęcie, które aktualnie wykonują.

TheSett16 01.07.2013 09:10

ja też mam problem a mianowicie, włączam grę i już na początku trochę przy długo się ładuję. Gdy załącza rodzinę i chcę wysłać sima na studia to jest ok do czasu aż wylatuje. Pojawia się to okienko z podpowiedziami, których nie ma i pasek ładowania który się nie zapełnia. Po kilku sekundach występuje błąd a w komunikacie jest napisane że wystąpił błąd z Sims University.world O.o
Co mam z tym zrobić ?

ajditia 01.07.2013 09:14

Chyba masz zepsuty plik miasta. Spróbuj poszukać w internecie i podmienić ten pliczek. Powinno pomóc :)

TheSett16 01.07.2013 10:18

pobrałam nowy plik miasta a problem nie znikł chociaż było lepiej. Miasta nie było już w spisie (w tym jak się tworzy nową grę i trzeba wybrać miasto) bo prędzej tam było a wiem że nie powinno. I ładowało się dłużej ale po chwili wystąpił błąd że "wystąpił poważny problem z..."
Nie mam pojęcia co robić ;(

Ziqu 13.07.2013 13:23

Bardzo proszę o pomoc. Zainstalowałam wczoraj SŻ, wybralam sima z Sunset Valley aby poszedl na studia, sim zaczął wyjeżdżać, ale nastąpił wcześniej wspomniany już błąd, sim sie rozpłynął. Nie wiedziałam co robić bo pierwszy raz grałam więc wybrałam jeden z akademików, myślałam że może jakoś wrócę do Sunset, niestety nie wróciłam. Poczytałam trochę w necie, znalazłam wzmiankę o tym, żeby usunąć save'a (pliki z university w nazwie) usunęłam, teraz kiedy odpalam grę, owszem pokazuje mi się save z Sunset Valley ale kiedy chcę go wczytać wyskakuje " Wystąpił poważny błąd w czasie wczytywania [i tu nazwa zapisu]" Błagam o pomoc, to było miasto które tworzyłam od zera przez parę tygodni, nie chcę go stracić :(

ajditia 13.07.2013 18:48

Spróbuj zrobić reinstalkę lub przywracanie systemu :)

Ziqu 13.07.2013 19:55

Cytat:

Napisał ajditia (Post 1733150)
Spróbuj zrobić reinstalkę lub przywracanie systemu :)

Przywracanie robiłam, ale nie rozwiązuje problemu, instalować od nowa nie chcę bo stracę miasto a wlaśnie o nie mi chodzi.

wojtas.jankowski 18.07.2013 10:09

Ja mam problem z zarejestrowaniem mojego dodatku - gdy wpisuję kod poprawnie pojawia się adnotacja, że kod jest niepoprawny - a ja mam tylko jedno konto i grę kupioną w mediamarkcie od nowości, a nikomu nie dawałem tej gry. Co zrobić ??? Czy ktoś z was też tak ma ???

Ziqu 18.07.2013 13:52

Cytat:

Napisał wojtas.jankowski (Post 1734715)
Ja mam problem z zarejestrowaniem mojego dodatku - gdy wpisuję kod poprawnie pojawia się adnotacja, że kod jest niepoprawny - a ja mam tylko jedno konto i grę kupioną w mediamarkcie od nowości, a nikomu nie dawałem tej gry. Co zrobić ??? Czy ktoś z was też tak ma ???

Ja tak miałam z Po Zmroku, nie rejestruję tych gier bo po co?

Vivian_Darkbloom 24.07.2013 22:37

Cytat:

Napisał Ziqu (Post 1734751)
Ja tak miałam z Po Zmroku, nie rejestruję tych gier bo po co?

Chyba jednak warto rejestrować gry :| Zawsze będziesz mogła je pobrać z Origin, jeśli zgubisz płytę. Miałam taką sytuację ostatnio i gdyby nie to, musiałabym kupić dodatek jeszcze raz.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:46.