TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simowe Lowe (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65122)

Love 15.10.2013 19:29

Odp: Simowe Lowe

Dziękuje wszystkim za komentarze! :* Cieszy mnie to niezmiernie, że zauważyliście oryginalność moich Simów, naprawdę :-) To jest to, co chciałem osiągnąć. Mimo to, wciąż jestem na odkrywaniu swoich dalszych możliwości, więc mam nadzieję, że zaskoczę nie raz :-)

Widzę, że przypadły wam do gustu kolor oczu - to dosyć śmiesznie, bo miała ona mieć mega błękitne oczy, ale w końcu zdecydowałem się na ten kolor, co jest teraz :-) Wiem też, że mocno przesadziłem z brodą i z wargą. Ale - brodę chciałem taką uzyskać, ust - nie za bardzo. Żałuję, że w opcji Casu nie ma takiego max. przybliżenia jak na TAB po wgraniu jakichś tam modów, przez co z daleka niezbyt widziałem tej różnicy. No i oprócz tego, warga może się taka wydawać, bo na każdej pozie simka ma 'otwartą gębę'. Za pomocą suwaków schowałem jej dolną wargę za górną, jednak na niektórych opada a na jeszcze innych - widać zęby(boję się myśleć, co by było gdybym jej nie chował :D). Mimo wszystko, jestem zadowolony z jej androgenicznego wyglądu :-) (choć czuję, że to nie ostatnia simka takiego typu :P).

Muffshelbyna - niestety takie brwi uwielbiam. No po prostu nie mogę się oprzeć krzaczastym brwiom, są dla mnie idealne :D Cieszy mnie, że podoba ci się ostatnie zdjęcie (mi także najbardziej przypadło do gustu :D, trochę boli mnie ta zbyt jasna klatka piersiowa :( )

rawrvera - Och, dziękuje za komplement <3 Moje pokraki są odjazdowe! :D Co do skina i soczewek - dziś się zaloguję i wszystko ogarnę, aczkolwiek będzie trudno, bo niektorych skinow nie mam podpisanych, soczewek także więc będzie trudno określić które to które :D

Senoy - staram się ;D Taka jestem artystyczna dusza <3

Letown - ten 'makijaż' to jeden wielki niewypał, jak wspomniałem - z mega przyblizenia to widac, jak robilem w CASie - niezbyt :( Co do fryzurek i grzywek - ja równiez! :D <3 co widać, w sumie. A i te eyelashe.. No cóż, zaczęły mi działać, ale nie tak do końca, jak bym chciał :(

Yuki - Ach! O to mi chodziło. Nie lubię plastykowych simów, uwielbiam robić niepowtarzalne, gdzie ich mordy będziecie długo wspominać ;D

Mlecyk - ***a* duże cycuchy <3 :D (joke, bez hejtu plax :< )

Się rozpisałem, to może w końcu przejdę do prezentacji jednego z moich nowo-starych Simów, którego zrobiłem dosyć dawno, chyba przed Dominicą, ale dopiero teraz gdzieś znalazłem jego zdjęcia i powrzucałem na tumblehrhrhra więc czas wrzucić tu. Jest to Hubi i jest kochany <3

Endżoyoyoyoy!

ps: kolejna wywalona broda na 2 kilometry, sorasy, dopiero wtedy 'trenowalem' :D

Królewicz Grudkowego Kosmosu 15.10.2013 20:05

Twój sim bardzo mi przypomina globtrover grovera z ulicy sezamkowej. To jego spojżenie z pierwszego zdjęcia przejrzało mnie na wylot. Zdjęcie w garniturze jest po prostu the best off... Bardzo fajne loczki.

Hebe 15.10.2013 20:06

Ah, widziałam go na tumbie. Na 1. i 4. zdjęciu wygląda zacnie, tak na "fejma" :P Ma fajny nos i orginalne usta. Ma z to dziwne brwi, nie chodzi mi o poziom niewyskubania, ale o sam kształt, no i przydałyby mu się jakieś górne powieki. Poza tym spoko koleś.

PS Nie chodzi mi o to, że Sophia ma mieć cycki rozmiaru 90E, ale przydałyby się jakiekolwiek, serio :P

WhiteSugar 15.10.2013 23:27

Boziu, nie umiem oceniać facetów, ale dobra, dzisiaj pojadę :D
Po pierwsze jest bardzo realistyczny (chociaż ta broda przypomina mi trochę pyszczek mini buldoga - nie wiem czemu xD)
Luuubię takie opadnięte oczy, takie zamulone, wyrąbane na wszystko i dodają takiego uroku, naprawdę.
W sumie jedyne co mi nie wpadło w gust to nos i brwi. Nos jest wielki (no wieem, faceci zazwyczaj mają większe nosy), no osobiście chociaż odrobinę bym zmniejszyła, ale zarazem nie wyobrażam go sobie z małym, delikatnym noskiem, mimo że kolo wydaje się być dla mnie taki trochę "słodziachny".
Co do brwi... no nie wiem, niby pasują, ale są dziwne takie.
Aha, loczków nigdy jeszcze w simsach nie widziałam i podobają mi się :)

cerastes 16.10.2013 12:20

Oryginał tak bardzo, że tym razem mam wątpliwości czy nie przegiąłeś. ;P Jednak ma to "coś". Będę go długo wspominać. :D

Love 20.10.2013 13:19

Mogłem przegiąc, oczywiscie ze moglem i cos czuje, ze nawet z tą broda sie tak stalo, ale mimo to uwazam, ze jest piekny <3 :D

Nastal smutny okres... Mojego laptopa 'wziął' jakiś wirus (polizja, biuro sluzb kryminalnych - jbc, nie placic!) i niestety nie mogę jego uzywac. Mimo to, udalo mi sie uratowac czesc zdjec mojej ostatniej simki - Julietty. Zdjecia nie zachwycaja, mialem wobec niej o wiele wieksze projekty, no ale wyszlo, jak wyszlo. Mam nadzieje, ze szybko uporam sie z wirusem i powroce do was z nowymi projektami :-) Zobaczymy, jak to bedzie :)

A teraz, zapraszam do 'prezentejszyn':

Przepraszam raz jeszcze za fatalne zdjecia, ale korzystajac z laptopa matki - gdzie jest windows xp mialem dosyc wieksze trudnosci z ogarnieciem tych wszystkich sklejek itp :P mimo to, Endżoooy!

Hebe 20.10.2013 14:13

Ty już lepiej zostaw w spokoju te szerokie podbródki, to już trzeci sim z rzędu z takim samym :P
Na pierwszym zdjęciu wygląda chyba najlepiej. Ah, ma cudny nos. I te opadające powieki <3 Ale mam wrażenie, że ma za ciemne brwi w stosunku do koloru włosów. I lekko wywaloną górną wargę. Poza tym, Jul jak najbardziej na "tak".

Muffshelbyna 20.10.2013 16:05

Jaki fajny rudzielec. :D
Podoba mi się, chociaż uważam, że duet - zielone oczy + rude włosy jest dość oklepany.
Tak czy siak, simka ładna, ma swój urok, a na 4. fotce wyszła bosko. :P

Co do wcześniejszego sima - baaardzo oryginalny... ale na plus.
Ja, co prawda, gustuję w dresach (:P), ale Hubi nie jest zły. Słodkie loczki. :D

WhiteSugar 22.10.2013 10:16

Jejciu, jaka wspaniała :) Widzę, że tworzysz bardzo podobnych simów, ale to jest twój styl, lubię go. Ma bardzo mocne rysy no i te opadnięte oczy, też bym chciała tak umieć je robić :D
Na zdjęciu w kolorowej sukience wygląda ładnie, ale jak kończą się biodra to wydaje się, jakby miała krótszą lewą nogę, ale co to ma do tego, skoro jest wszystko świetnie ;)
Usta są fajne, chyba mi się najbardziej podobają, są zniekształcone, ale w pozytywny sposób.
Po prostu ją uwielbiam!

rawrvera 22.10.2013 18:50

Wygląda jak siostra bliźniaczka "Hubiego". ^^ :P Bardzo podobają mi się jej oczy, piękna zieleń. :) I jeszcze te włosy. :D Najbardziej jednak urzekła mnie w tej kolorowej sukience, bo nie wygląda dzięki niej tak smutno. :)
A na powrót twojego laptopa czekam razem z tobą. :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46.