![]() |
Odp: Zmiany w administracji i moderacji
Ja właściwie nie widzę Libby w żadnym z działów, może dlatego że nie udzielam się w off-top'ie (może i dobrze, można tam zgłupieć od tych bzdur)
Jeśli by ktoś mógłby to chciałbym zobaczyć z jakich to powodów Libby została administratorką a nie na przykład Ilona, która właściwie się bardzo poprawiła i wypowiada się w działach o The Sims. Dlaczego takie osoby jak Caseum, Liv, Rudzielec, Mroczny, annie którzy się angażują w całym stopniu w rozwój działów The Sims oraz forum tworząc gazetki, udoskonalając forum oraz podawaniem nowych newsów są pomijane, przecież można im wpakować zasługujące rangi ? Przykro patrzeć iż forum istnieje w administracji o zamkniętym kręgu osób i nie chcę przyjąć nikogo nowego. Libby jak już miała tego moderatora to by mogła go mieć, mogła mieć technika jeśli by się chciało zrobić ale administrator to za dużo. Czy tak ciężko napisać: Drodzy użytkownicy, wraz z całą administracją podjęliśmy decyzję o przyjęciu NICKA na stanowisko NAZWA przemawiało za tym dużo argumentów, między innymi ...... Co wy o tym myślicie ? |
Dobra, pewnie zaraz powiecie, ze nie powinnam się wypowiadać, ale...
Cytat:
Cytat:
no i sorry, ale Bjork i motyka też codziennie nie piszą 4654835 postów, ich tez trzeba wywalić? |
Damian, a pomyślałeś o tym, że może te wymienione przez ciebie osoby nie chcą mieć żadnej władzy na forum?
|
Cytat:
Edytowałem posta wyżej, trudno nie było napisać tego zdania... "Dobra, pewnie zaraz powiecie, ze nie powinnam się wypowiadać, ale..." A czemu niby to ? Bjork i motykę widać codziennie i to nie przez posty ale przez aktywność nad działami o The Sims i działami forum, mówię o sugestiach oraz ostrzeżeniach. |
Ale widocznie Bjork uznała, że nie ma sensu pisać, czemu przyjęto akurat Libby, bo wszyscy to wiedzą. Okej, prawie wszyscy. :D
Libby naprawdę dużo robi na forum, chociaż nie wszystko widać. Praca moda/admina to nie tylko pisanie postów. Ps. Damian, będzie z ciebie dobry polityk. :P |
Cytat:
Po drugie, wydaje mi się że Liv, rudzielec jak i anie też moda miały, ale zrezygnowały (ok) Po trzecie, dlaczego Mroku miałby zostać administratorem/moderatorem, jak twoim zdaniem oni powinni się udzielać na "górze" forum, a on się tam udziela tylko ostatnio, bo wcześniej udzielał się w jakże znienawidzonym przez ciebie off-topie Po czwarte wiele osób tworzy gazetkę, pisze newsy. Oni tez powinni zostać wynagrodzeni za to ? Po piąte (i ostatnie) Libby nie była w tym "zamkniętym kręgu osób", ponieważ był nabór, w którym rudzielec też brała udział, tak jak inne dziewczyny. Więc nie mów, że oni dobierają tylko swoich znajomych... Cytat:
|
Cytat:
No bo wiesz jeśli podasz to się zamknę, zwrócę honor i pójdę na inne działy :D Politykowanie jest całkiem spoko. |
Cytat:
|
Cytat:
No dobra, był nabór to czemu teraz takiego nie ma i na nowe nie zostaną przyjęte inne osoby ? Tak, osoby które piszą gazetkę powinny być bardziej wyróżnione bo to dzięki nim coś się dzieję co jakiś czas. |
Dobra, wypowiem się, choć w sumie sama nie wiem po co...
Pytanie mam jedno i banalnie proste. Po co moderatorzy i administratorzy mieliby pozwolić, by w ich szeregach znajdowała się osoba niekompetentna, leniwa i nie znająca się na swojej robocie? Po co? Żeby sobie dowalać więcej pracy? Jeśli awansowano Libby, oznacza to, że naprawdę wie, co robi i jest bardzo ważnym członkiem załogi. Co mają robić? Założyć temat i wypisywać: "24 sierpień, godz. 12:40, Libby zarejestrowała użytkownika xyz, Bjork zrobiła tamto, Ilona jeszcze co innego" itp, itd? Masakra jakaś ;/ Cytat:
Oni są od PORZĄDKU na tym forum, a nie od udzielania się w tematach. Nie mówię, że mają całkowicie przestać się wypowiadać, ale na chwilę obecną ja doskonale widzę ich obecność i wiem, że COŚ robią, a że się nam z tego nie spowiadają, to już inna sprawa. Pewnie niektórzy nawet nie zdają sobie sprawy z tego, jaki chaos by tu zapanował, gdyby admini i modzi zrobili sobie CAŁKOWITĄ przerwę od forum na powiedzmy tydzień albo miesiąc. Może wtedy byście docenili w końcu ich wkład w działanie forum. Damian, chcesz jawnych wyborów? Sam przecież mówisz, że nie widziałeś pracy Libby, więc kogo byś chciał wytypować? Już widzę, jak ludzie by głosowali na swoich znajomych albo ze złośliwości "byleby tylko on nie został modem/adminem". Taka natura ludzka, co poradzisz ;) Załoga za to widzi doskonale (o wiele lepiej od nas, userów) co, kto i ile robi i wytypowała najlepsza osobę na stanowisko admina. Pogódź się z tym w końcu. Cytat:
Nie chcę, by ten post był początkiem kolejnej sprzeczki i nie nawiązuję w nim do żadnych poprzednich adminowo-userowych kłótni, chcę to zaznaczyć w razie niejasności. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30. |