TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Xillei's workshop (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66255)

Agor-ia 30.04.2014 22:36

Odp: Xillei's workshop

Moran ma trochę za wysokie czoło. Ale dzięki temu mieści się tatuaż, więc niech będzie.
Ekha jest fajny, ale ta fryzura mi się nie podoba ;< jakaś taka... kobieca jest.
Sovaln nie jest zły, jakkolwiek nie gustuję w jasnowłosych facetach :P Dolne powieki ma jakieś takie bardzo rude.

Xillei 30.04.2014 23:37

Dzięki za komentarze. :3

Cytat:

Ekha jest fajny, ale ta fryzura mi się nie podoba ;< jakaś taka... kobieca jest.
Em. Ona w zasadzie to JEST kobieca XD
Sovaln jest rudy. Rudy! Cierpię na niewytłumaczalną awersję do blondynów i nie robię ich dobrowolnie.

Cytat:

Lida najbardziej mi się podobała z postu nr #14. Miała świetny kształt twarzy i genialny makijaż. Najlepsze były oczy, dobry kształt, soczewki, rzęsy. Szkoda, że nie zostawiłaś jej tak!
Eee. Jaka była Lida w poście #14? *idzie szukać* Ale ona właściwie dalej tak wygląda, może tylko nos jej trochę zmieniłam i brwi.

"Pan E." nigdy nie miał być przystojny. :D Ma ogromne czoło, wielki nos, wystający, kanciasty podbródek i na tym zdjęciu wygląda o wiele za młodo i za ładnie. A idealna fryzura wciąż nie powstała... I nawet się nie waż wspominać o jakichś blondach i brązach. Człowieku, bluźnisz! :P

Z pewnością Opaque wyglądałaby uroczo w każdym kolorze włosów, ale ma akurat zielone. :) I już.

Nos Lancelota mnie ostatnio denerwuje, ale nie wiem, co mogłabym z nim zrobić, żeby ani nie zmienić kompletnie kształtu, ani nie pogorszyć sprawy.

Saya nie jest szykowna (zazwyczaj) i starałam się odtworzyć jej dwójkowy styl - co braki w garderobie mocno mi utrudniły. (Zaczęłam się zastanawiać, czy jest gdzieś trójkowa wersja sukienki, którą nosiła po śmierci narzeczonego...)

Fryzura Ekhy jest porządna? :D

Cytat:

Sovaln wygląda świetnie jak na pierwszego sima. Żeby moja pierwsza simka była choć w połowie tak dobra jak ten. Heh, marzenia.
Aaa, muszę się w końcu nauczyć jasno wyrażać. :O Nienienie, nie chcesz oglądać mojego pierwszego sima. To było dawno temu i nieprawda. Sovaln jest najstarszym, na widok którego nie myślę: "rany, jakie to jest okropne, jak mogło mi się kiedyś podobać?!"

Uwierzysz, że Książę miał mieć te "delikatne rysy"? :rolleyes:

(PS Tak wygląda teraz Lida.)

Searle 02.05.2014 16:43

Pumpkin - nawet fajny. Skojarzył mi się z Grą o tron :)

Sovaln - dla mnie cały Viggo Mortensen :) Całkiem niezły :)

"Takie coś" - ja też nie wiem co o nim myśleć :) Niby fajny, ale coś mnie w nim drażni.

Caesum 02.05.2014 17:24

Cytat:

Napisał Xillei (Post 1812962)
Eee. Jaka była Lida w poście #14? *idzie szukać* Ale ona właściwie dalej tak wygląda, może tylko nos jej trochę zmieniłam i brwi.

To może to tylko kadr taki był, bo w #16 poście wyglądała jakoś inaczej. Za to na tym zdjęciu z nawiasu faktycznie wygląda bardzo ładnie.

Pan E. wyglądałby znacznie lepiej, gdyby jego włosy miały w sobie jakąś ideę brązu/blondu. Koniec. Kropka. Jedyna słuszna droga. :D

U Lancelota albo poeksperymentowałbym z szerokością nasady nosa, albo dolną część nieznacznie zwęził, bo właśnie to jest imo głównym problemem.

Saya mimo wszystko ma jakąś wyjątkową klasę w sobie. Nie w stylu salonowej damy, ale kobiety niezależnej.

Fryzura Ekhy jest zbyt urocza i przyszykowana. Jakby codziennie korzystał z lokówki. To miałem na myśli. :D

Aaa no chyba że. No, moją simkę wszyscy widzieli. Zdjęcia Mary Anne zostały popełnione w moim temacie. :lol2:

Huh, Książę? Delikatny? Nie powiedziałbym. :P

Xillei 02.05.2014 23:26

Cytat:

Huh, Książę? Delikatny? Nie powiedziałbym.
No właśnie. I tak wygląda większość prób stworzenia delikatniejszej twarzy w moim wykonaniu.

Ekha ma kręcone włosy, związane w kucyk. Nie wiem, co tam widzisz uroczego i przyszykowanego. Zresztą "efekt lokówki" wymaga praktycznie zerowego wysiłku, więc niech będzie.:P

Cytat:

Aaa no chyba że. No, moją simkę wszyscy widzieli. Zdjęcia Mary Anne zostały popełnione w moim temacie.
Ale ty robiłeś wcześniej jakieś simy w dwójce, prawda? ;)

Tak przy okazji, zdjęcie Lidy właśnie się zdezaktualizowało.

Agor-ia 03.05.2014 00:09

Lida na tych zdjęciach wygląda strasznie męsko.

Searle 03.05.2014 10:30

Cytat:

Napisał Agor-ia (Post 1813065)
Lida na tych zdjęciach wygląda strasznie męsko.

Zgzadzam się. Może nie "strasznie męsko", ale trochę przypomina faceta.

Caesum 03.05.2014 12:01

Faktycznie simka wygląda strasznie męsko teraz. Głównie z powodu szczęki moim zdaniem, jest zbyt zarysowana. Policzki są zapadnięte trochę za mocno. Ogólnie z okrąglejszą twarzą wyglądała znacznie przyjemniej. Takie moje zdanie przynajmniej. :)

EDIT: Dół - no to nie wiem. :D Na poprzednim zdjęciu wyglądała inaczej. Może wina kadru, albo coś.

Xillei 03.05.2014 15:53

Szczęki nawet nie ruszałam, bo i się nie dało, gra mi wariuje. Policzków też nie ruszałam.

Xillei 11.05.2014 22:57

Zaczęło się od tego, że zachciało mi się wesela. Nie wiem, czemu, ale wesele musiało być i już. Oczywiście nie byle jakie, tylko TO wesele. Mniejsza z tym, że przy takim tempie pisania dotarcie do tego momentu zajmie mi jakieś pięć lat...

Przedstawiam Mengh i Mirana. :3

Zdjęcia z późniejszej sesji:

I taki bonus na koniec. :3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:22.