![]() |
Odp: Forumowe VS- Zgłoszenia
tak, znacznie lepiej, dzięki! :3
@down: czemu nie? :< dupa maryni może być przecież całkiem fajna :wredny: nie no spoko, dogadamy się ;P |
Uprzedzam tylko, ze nie bedziemy sobie gadac o dupie maryni tylko o rzeczach zwiazanych z filmem! Wiec robie to w wierze, ze w takim skladzie latwiej nam bedzie sie porozumiec.
|
będzie lepiej <3 rudzix, oliwka i lubicz to idealny dla mnie skład osobiście, hah :P
no i bez dupy maryni ofc. |
Cytat:
|
Czy ja mogę powiedzieć? Ja bym chciała ze skiera i rudzia? Kocham te kolory. to moja slabosc :D Nic więcej :)
|
Ooo baardzo porządna grupa, wręcz śmiem rzec, że drużyna marzeń! :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Dziękuję za przyjęcie mnie! :)
Na konferencji oczywiście bedę :) Zaraz wyślę numer gg. Sima postaram się jakiegoś znaleźć, by odjąć Tobie pracy :) A dlaczego dzielimy się na grupy? |
Cytat:
|
Troche czasu minelo, wiec moze w koncu napisze jak sie ma sprawa z FVS.
Projekt zostal tymczasowo zamrozony. Powodow bylo kilka, ale jeden najwazniejszy (mala ilosc czasu) przewazyla o tej decyzji. Film zapewne kiedys sie pojawi, byc moze pozna jesienia, moze po nowym roku. Niechce dawac konkretnych terminow, by niebudowac niepotrzebnej presji :) Aczkolwiek, jak to u pana Dona bywa, wszystko wlasciwie jest tworem spontanicznym. I tak jak FVS czeka na swoja kolej, tak szykuje pewna niespodzianke, ktora pojawi sie prawdopodobnie w Lipcu. Mam nadzieje, ze sie wam ona spodoba :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:41. |