![]() |
Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie
motyk widzę postępy w krzyczeniu robisz. nawet o wykrzykniku nie zapomniałeś :*
widze nauki w las nie poszly |
Lubicz, hahahah <3
Nom, nauczyliśmy Motyka krzyczeć! :) żeby nie było offtopa to jeszcze gratki wielkie dla powietrza, za to, ze walczyli do samego konca :) |
Gratuluje wszystkim drużynom. Prace były na dość wysokim poziomie. Myślę, że konkurs był jak najbardziej udany. :)
|
Ja również gratuluję zwycięzcom.
Mimo wszystko pozostaje we mnie mała iskierka ciekawości, skąd Altek wiedział, że drużyna ma za mało głosów. Czyżby wiedział coś, co mogłoby nas zainteresować? No tak, czy inaczej, wygrana, to wygrana, na **** drążyć temat (jak to mówią). Więc nie drążę. Pozdrawiam! :) @ down: widzisz "kotku", ja również uważam, że mieliśmy za mało głosów, więc...? Twoje wytłumaczenie nie ma dla mnie żadnego sensu ; ) |
Malin:
Cytat:
pozdrawiam :) |
@Flo - spoko, spoko, ne zdenerwowałem się, mimo że może tak to wyglądało ;)
|
Dobrze, że tym razem nie wynikła żadna wielka afera, choć trochę przykro, że znowu zaczął się robić syf i oskarżanie i to na sam koniec. Więcej spokoju, moi drodzy :P Ale cieszę się, że się wszystko zostało wyjaśnione :) Gratuluję wszystkim drużynom, Ogniowi za zwycięstwo, oczywiście całej ferajnie z Ziemi za świetną zabawę i te nerwówki przy każdym zadaniu oraz wszystkim tym, którzy głosowali na nasze prace. Jesteście wielcy :)
|
To była świetna zabawa, gratulacje, Ogień!
No i oczywiście Ziemia najlepsza drużyna, Rycerze moi kochani <3 |
Pinki, ja mysle ze kazda drużyna była na swoj sposób wyjątkowa i każdy zasłużył na wielkie gratulacje, choćby za to, że podjęli się rywalizacji! :D
|
BOZEBOZEBOZE, OGIEŃ, KOCHAM WAS! :D heheheh, szczerze, to wiedziałem, że to wygramy, po prostu wiedziałem. ^-^ yaay! jaram się jak głupi, hyhyhy. Jedynie żałuję tego, że nie mogłem być w tym wszystkim od samego początku, bo zabawa była przednia. ;) Gratuluję również pozostałym drużynom, fajnie było z wami rywalizować, a każda praca miała swój urok. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:50. |