TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery Żywioły 2013 - Zadanie Czwarte - Głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66439)

Lubie 06.02.2014 18:37

Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie

motyk widzę postępy w krzyczeniu robisz. nawet o wykrzykniku nie zapomniałeś :*
widze nauki w las nie poszly

La Tortura 06.02.2014 18:40

Lubicz, hahahah <3
Nom, nauczyliśmy Motyka krzyczeć! :)

żeby nie było offtopa to jeszcze gratki wielkie dla powietrza, za to, ze walczyli do samego konca :)

Desire 06.02.2014 19:38

Gratuluje wszystkim drużynom. Prace były na dość wysokim poziomie. Myślę, że konkurs był jak najbardziej udany. :)

Malin 06.02.2014 19:43

Ja również gratuluję zwycięzcom.

Mimo wszystko pozostaje we mnie mała iskierka ciekawości, skąd Altek wiedział, że drużyna ma za mało głosów. Czyżby wiedział coś, co mogłoby nas zainteresować?

No tak, czy inaczej, wygrana, to wygrana, na **** drążyć temat (jak to mówią). Więc nie drążę.

Pozdrawiam! :)

@ down:
widzisz "kotku", ja również uważam, że mieliśmy za mało głosów, więc...? Twoje wytłumaczenie nie ma dla mnie żadnego sensu ; )

Alcioo :33 06.02.2014 19:45

Malin:
Cytat:

Napisał Alcioo :33 (Post 1801533)
poporstu nie mogłem uwierzyć w to, że nasze dotychczasowe prace były świetne i miały tyle głosów, a teraz zajęliśmy to miejsce,
do tego mam instynkt kotku, a o tym się nie dyskutuje :)

pozdrawiam :)

Shiver 06.02.2014 19:47

@Flo - spoko, spoko, ne zdenerwowałem się, mimo że może tak to wyglądało ;)

Kędziorek 06.02.2014 19:53

Dobrze, że tym razem nie wynikła żadna wielka afera, choć trochę przykro, że znowu zaczął się robić syf i oskarżanie i to na sam koniec. Więcej spokoju, moi drodzy :P Ale cieszę się, że się wszystko zostało wyjaśnione :) Gratuluję wszystkim drużynom, Ogniowi za zwycięstwo, oczywiście całej ferajnie z Ziemi za świetną zabawę i te nerwówki przy każdym zadaniu oraz wszystkim tym, którzy głosowali na nasze prace. Jesteście wielcy :)

Pink Panther 06.02.2014 20:10

To była świetna zabawa, gratulacje, Ogień!

No i oczywiście Ziemia najlepsza drużyna, Rycerze moi kochani <3

La Tortura 06.02.2014 20:13

Pinki, ja mysle ze kazda drużyna była na swoj sposób wyjątkowa i każdy zasłużył na wielkie gratulacje, choćby za to, że podjęli się rywalizacji! :D

FresH 06.02.2014 20:35

BOZEBOZEBOZE, OGIEŃ, KOCHAM WAS! :D heheheh, szczerze, to wiedziałem, że to wygramy, po prostu wiedziałem. ^-^ yaay! jaram się jak głupi, hyhyhy. Jedynie żałuję tego, że nie mogłem być w tym wszystkim od samego początku, bo zabawa była przednia. ;) Gratuluję również pozostałym drużynom, fajnie było z wami rywalizować, a każda praca miała swój urok. ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:50.