![]() |
Odp: Wspólnie tchnijmy życie w FTS!
Eh, mi się wydaje że forum pada bo atmosfera się zmieniła. Jak zakładałem tu konto to było zupełnie inaczej. Była siekiera Livka, "budowniczy" Einar/Noir. (chyba jakoś tak) Potem było pełno gimbazy na forum, ciągle dramy, kłótnie. Boże, 4Ż kiedy byłem w drużynie z Rudą, Malin i Altkiem, a konkurs prowadził Gingers. No masakra była, wszyscy się nienawidzili ale w końcu każdy wchodził bo chciał śledzić dalszy rozwój spraw. (z perspektywy czasu to sie z tego śmieje, ale wtedy? hahaha, no był to koniec świata) Albo szanowny pan *imie, którego nie można wymawiać bo jeszcze wróci*, no to to była gimbaza, wszystkich wkurzał ale każdy wchodził. z perspektywy czasu to chcąc spokoju na forum doszliśmy do stanu w którym już mało kto siętu udziela a nowych userów nie ma. Fajnym rozwiązaniem zamiast współpracy z innymi stronami byłoby założenie własnej strony z simowymi newsami. Poza tym robicie konkursy, ale użytkownicy jednak najlepiej sie integrują ze sobą w konkursach grupowych. (Takich jak o bogowie wspomniane szybciej 4Ż) mam nadzieje że FTS odzyska dawną świetność, bo mam do niego sentyment, ale twórcy sami robią gówno i coraz mniej osób gra w simsy.
|
^ Tu się zgadzam, nawet teraz są czasem jakieś jęki i żale czy złorzeczenia na złą administrację. Kiedyś ludzie tak nie wnikali w to co robi moderacja i było spokojnie, nie wiem, może wszystko ginęło w tłumie postów. Teraz pustki a jak coś się dzieje, to przeważnie kłótnia.
|
Reputacja została wprowadzona :)
W końcu :) |
tak, tylko, ze coś nie bardzo chce działać tak jak mi się marzy :axe:
w ogóle coś nie chce działać no i jeszcze zostały jakieś stare reputacje sprzed kilku lat i trza to poczyścić :construction: |
Propsik za wprowadzenie reputacji. Przypomni ktoś może, gdzie tu się dodaje reputację?
Btw, patrzcie co znalazłem: http://i.imgur.com/SSXc1oQl.jpg :D Jeśli da się ustawić to proponowałbym wyłączenie możliwości odejmowania reputacji - żeby nie było walk, podczas których użytkownicy zmniejszaliby komuś reputację. Na forum themodders zrobiono tak z systemem "propsów" i działa bardzo dobrze. |
Widzę, że dało się dać lajki ;) i to obok przycisku cytuj, suuper <3
nie do wszystkiego jest nam potrzebny Shooters ^^ |
To wciąż rep, tylko miejsce i ikona zmieniona. :p Zresztą wciąż próbujemy znaleźć sposób, by przy każdym poście był licznik reputacji.
|
Może za dawanie bezsensownych punktów reputacji niech odejmowane będą 5 lub 10 punktów i np jeszcze warn. Wtedy osoby może czegoś by się nauczyły. Daję tylko pomysł.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ha, reputacja! Może to zdziwi niektórych, ale to już NIE są moje czasy :D Fajna sprawa swoją drogą i mam nadzieję, że to wiele poprawi :) |
Ludy, Jakubina jest ciągle z nami, przecież on ma pierdylion multi. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:32. |