TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia V (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68030)

Meryam 03.03.2015 20:52

Odp: Forumowa Mafia V

Ja też nic wczoraj nie pisałam bo po prostu nie wchodziłam na forum... teoria o nieaktywnych tu chyba nie ma nic do rzeczy ;)

Ja poczekam z typowaniem mafiozów aż rozwinie się jakaś dyskusja większa, teraz możemy tylko gdybać ;)

ddo bwayo 03.03.2015 20:54

Nie mówię nic o tym jaką taktyką mamy się kierować a jaką nie, mówię po prostu, że nie wydaję mi się, by został on wyeliminowany za to, że nie udzielał się wczoraj, bądź był nieaktywny.

alpherainn 03.03.2015 20:56

wiecie co? tak sie zastanawiam, co mafia zyskalaby zabiciem SPC.
SPC udzielal sie dzisiaj, mowil cos tam o mafii, o fabule, nic wiecej.
moze mafia nas po prostu zmylila, chciala sie nami zabawic? i wlasciwie moze teraz gramy wedlug ich taktyki - zabijemy kogokolwiek, oni niech glowkuja i szukaja w tym sensu.

Pink Panther 03.03.2015 20:59

W mafii jest ktoś, kto najbardziej uważa, co pisze, pilnuje się itd.

Wiem, odkrycie roku ;P

Może porównamy styl pisania wszystkich ze stylem pisania z poprzednich edycji? Mało nas, więc dużo roboty nie będzie. Wtedy uzgodnimy, kto się zachowuje inaczej i na tę osobę zagłosujemy.

ddo bwayo 03.03.2015 21:03

porównuj, czekam :cool2:

Hebe 03.03.2015 21:04

A ja myślę, że mafia zabijając SPeCa (takiego szarego miastowego) miała jakiś cel. I to niekoniecznie zmylenie nas. Może po prostu pozbyła się potencjalnie aktywnego użytkownika?

@Różowy, tylko, że nie wszyscy uczestnicy tej edycji brali udział w poprzedniej ;)

Pink Panther 03.03.2015 21:07

Cytat:

Napisał Hebe (Post 1850795)
@Różowy, tylko, że nie wszyscy uczestnicy tej edycji brali udział w poprzedniej ;)

Tego nie przemyślałem.

Hebe 03.03.2015 21:10

Ale zawsze możesz prześwietlić resztę ;)

Malfurion 03.03.2015 21:10

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1850784)
Kto może być w mafii? Ten co udziela się najwięcej?

Ja mysle, ze ten po srodku; cos tam mowi, ale nie wychodzi przed szereg. Na razie pozostaje mi obserwacja, bo i tak nawet intuicyjnie nikogo nie podejrzewam, wiec nic odkrywczego nie napisze.

A czemu SPC? Mysle, ze raczej randomowa smierc, w sumie kazda pierwsza ofiara jest randomowa. Dopiero kiedy dochodzi do oskarzen, glosow mieszkancow, mafia zaczyna jakos grac.

alpherainn 03.03.2015 21:14

Hebe, faktycznie. ale to ma też pewną właściwość: był aktywny, prawdopodobnie nie był w mafii*, więc był dobrą przykrywką dla mafiosów, więc dlaczego by eliminowali? mógł naprowadzić innych na strategię mafii, mógł przez przypadek wyjawić ich teorię...

* - chyba, że popełnił samobójstwo i był w mafii. w ten sposób nie zostałaby podana jego rola, mafia straciłaby członka i tak naprawę bylibyśmy w kropce, bo jak wyjśc z teorią. ale to jest takie nierealne, że hej xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:49.