![]() |
Wskrzesieniomierz
Cytat:
|
Tak to prawda! aż sama musiałam to sprawdzic ale to faktycznie jest prawda ona miala z nim dziecko !!! ale zostalo jej odebrane przez opieke społeczną!!! lecz gdy chcialam zadzwonic do niego albo wyslac meila to nie mialam jego danych ;(
zapomialam zobaczyc w "Związkach" czy go ma... przy okazji zobacze :))) |
Rany, ja bym w ogóle chciała żeby ta śmierć przyszła...
tzn u mnie jak umiera sim to jest tylko czarny obłoczek u lewitujący notes...to pewnie jakiś błąd w grze. A szkoda, bo nie mogę uratować simów. |
Też sie trudzicie.....Zrób sobie sima Mroczny o nazwisku Kosiarz,wpisz ten kod na te tajemne ubrania...i po kłopocie :]
|
Cytat:
|
Cytat:
jak dobrze rozumiem to twoj sim ma ojca śmieć?? ------------------------------------------------------------- wprowadziłąm belle cwir do oliwki i po chwili belli zrobiło sie pragnienie zaprzyjaźnic sie z smiercią. jak i sie uda to dam zdjecie |
No nie wiecie? :P Dziwnowo to Dziwnowo, więc dzieją się tam dziwne rzeczy, które w innych okolicach są niemożliwe :]]
|
Cytat:
PS. A Mroczny faktycznie jest bezrobotny, spod znaku raka, aspiracji nie miał żadnych przynajmniej ten mój. I miał ochotę na zaprzyjaźnianie się z moimi simami. |
Fajnie opisałaś alia tylko mi wyskoczyło coś innego gdy wpisalam ten kod bylo tak "Dume Happy Log" no i FORCER ERROR" (jakoś tak) klikałam wiele razy na ten "dume...."ale nic niebyło ta simka nic niemiala w swojch poznanych albo przyjaciól nie wiem czemu :O
|
Kibelek
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:31. |