TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Mroczny Kosiarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9875)

kaaaaasia12 02.07.2005 17:57

Wskrzesieniomierz

Cytat:

Napisał talvi
Mam do Was pytanko, a mianowicie:

Czy ktoś zapryjaźnił się lub robił bara bara z Mrocznym Kosiarzem (śmiercią) ???
Czy jest to wogóle możliwe ??? :O

We wspomnieniach Oliwki Widmo z Dziwnowa jest babra bara z Nim, a
zaraz po tym narodziny synka Nerwusa i odebranie go przez opiekę społeczną. ;)

:?: Co o tym sądzicie :?:

Zobacz sobie na fotostory "Rodzina Śmierci". Tam są zdjęcia jak śmierć całuje cię, rozmawia... Sama nie wiem jak to sie robi ale może autorka tego fotostory cos ci podpowie. Ja też mam pytanko związane z Mrocznym Kosiarzem: denerwował mnie mąż mojej simki więc go utopiłam a teraz ona ma w pragnieniach "wskrzesić Dariusza", kliknęłam na to i jest tam napisane że trzeba wezwać śmierć za pomocą wskrzesieniomierza i nie żałować pieniędzy. Gdzie można to kupić to coś? i jak to działa? Ja tam nie tęsknie za tym simem ale chce zobaczyć czy wskrzeszenie jest możliwe. HELP!

moniak1993 02.07.2005 19:40

Tak to prawda! aż sama musiałam to sprawdzic ale to faktycznie jest prawda ona miala z nim dziecko !!! ale zostalo jej odebrane przez opieke społeczną!!! lecz gdy chcialam zadzwonic do niego albo wyslac meila to nie mialam jego danych ;(
zapomialam zobaczyc w "Związkach" czy go ma... przy okazji zobacze :)))

Andromeda 02.07.2005 21:37

Rany, ja bym w ogóle chciała żeby ta śmierć przyszła...
tzn u mnie jak umiera sim to jest tylko czarny obłoczek u lewitujący notes...to pewnie jakiś błąd w grze. A szkoda, bo nie mogę uratować simów.

Snake Eye 02.07.2005 23:41

Też sie trudzicie.....Zrób sobie sima Mroczny o nazwisku Kosiarz,wpisz ten kod na te tajemne ubrania...i po kłopocie :]

Biała dama 03.07.2005 10:11

Cytat:

Napisał Lazy
Też sie trudzicie.....Zrób sobie sima Mroczny o nazwisku Kosiarz,wpisz ten kod na te tajemne ubrania...i po kłopocie :]

Noooo Lazy bardzo dobry pomysł :)

samba 03.07.2005 17:02

Cytat:

Napisał Apple
E nie dałaby rady w tak krótkim czasie :p, on jest tylko na chwilkę :D.
A wiecie, że on jest bezrobotny ? I w mojej grze jest ojcem mojego sima :p, ma go w kontaktach sprawdziłam to :D

jak dobrze rozumiem to twoj sim ma ojca śmieć??

-------------------------------------------------------------

wprowadziłąm belle cwir do oliwki i po chwili belli zrobiło sie pragnienie zaprzyjaźnic sie z smiercią. jak i sie uda to dam zdjecie

Violaa 04.07.2005 22:37

No nie wiecie? :P Dziwnowo to Dziwnowo, więc dzieją się tam dziwne rzeczy, które w innych okolicach są niemożliwe :]]

Margierytka 05.07.2005 06:15

Cytat:

Napisał ArtWeroo
Twórcy pewnie zrobili Kosiarza kodem boolProp testingcheatsenabled true i Oliwka robiła bara bara z "fałszywym" Kosiarzem.

Za pomoca tego kodu i tombstona L & D można mieć dzieciaka bez robienia "mrocznego".. Ubić kogoś z rodziny i czekać aż przyjdzie. Jak gostek już się pojawił, to wtedy kliknąć na tombstone i wybrać opcję "Get prenegacy..." Mroczny Kosiarz jest w wyborze. Kliknąć Kosiarza i mamy "Dziecko Śmierci". Wczoraj włąśnie testowałam ta opcję. Z nudów. Bo na forum psia kość się nie dało wejść. No i miałam 3 dzieci śmierci. W drzewku genealogicznym dzieci te są rodzeństwem przyrodnim , podobnie jak ma się ta rzecz z Obcym Technikiem.

PS. A Mroczny faktycznie jest bezrobotny, spod znaku raka, aspiracji nie miał żadnych przynajmniej ten mój. I miał ochotę na zaprzyjaźnianie się z moimi simami.

Sushi007 10.07.2005 17:59

Fajnie opisałaś alia tylko mi wyskoczyło coś innego gdy wpisalam ten kod bylo tak "Dume Happy Log" no i FORCER ERROR" (jakoś tak) klikałam wiele razy na ten "dume...."ale nic niebyło ta simka nic niemiala w swojch poznanych albo przyjaciól nie wiem czemu :O

Darkviolet 10.07.2005 18:43

Kibelek

Cytat:

Napisał *dumando*
włąśnie.. a po śmierci u mnie kosiarz albo ogląda telewizję albo siada na kibel.. ;)

No u mnie byla parka emerytów :) obaj zdechli ,po całej "ceremonii" patrze,a tu Kosio se idzie i siada na kiblu :) no cool

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:31.