![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
No, to jednak miła niespodzianka, że w grze pojawią się zwierzaki, tj. gady, ptaki. Simowy świat zaroi się od małych stworzonek i będzie jeszcze bardziej tętniło życiem ;P
A fajnie by było, gdyby psy i koty bał się wampirów i uciekały od nich, gdzie pieprz rośnie. Ale pewnie aż tak to się ea nie wysili. :) |
Ja na początku byłam negatywnie nastawiona do zwierzaków, ale jak ujrzałam ten nowy trailer, to mnie zauroczyły te zwierzątka. Przy okazji znalazłam nową okładkę w necie:
http://www.flickr.com/photos/simprog...n/photostream/ |
Mam nadzieję że będzie nowe miasto, poniewarz tak jak jest w TS3 Pokolenia, że np w SV tylko jedna rodzina (moja) ma wózek i nowy plac zabaw.. ;[
|
Lubie, i tak prawdopodobnie będzie, że dodadzą nowe miasto. :P
Cytat:
|
oooo, to fajnie, że będzie można adoptować konia :D ja będę mieć wtedy stajnię pełną koni :>
a wgl. fajnie by było gdyby sim, który ma psa/kota/konia i będzie się nad nim znęcać czy w ogóle nie będzie się nim opiekować to przyjechała by policja dla zwięrząt w SV (czy w innych miastach) i odebrała mu zwierzaka, który potem trafi do schroniska. wiem, trochę smutne, ale byłoby bardzo realnie. i ciekawi mnie też czy będzie taki zawód jak weterynarz :D |
Nowy screen:
http://web-vassets.ea.com/Assets/Ric...?ver=723_pl_PL Mam nadzieje, że zwierzęta będą miały dobre SI, a nie, że będą stały dopóki dopóty nie wyda im się poleceń. |
No nie taki nowy. Widziałem już go dużo razy :P.
|
Fajnie, że będzie nowe miasto! Przeczuwałem to, bo te nowe parcele muszą się gdzieś pomieścić. Super jakby ) nowym miastem było to ukazane w zwiastunie ;0 bo jest bardzo realne i ma swój klimat
Dziwne, że tak wiele informacji podają na dłuugo przed premierą, bo przecież jeszcze 5,5 miesiąca ;) |
Nowe miasto ! Jupi, na to czekałam :)
Wcześnie wiadomości są może dlatego, że dojdzie dużo opcji, więc po trochu zaczynają ujawniać... Tzn. bardzo bym chciała, żeby tak było :D Konie - genialne ! Ciekawi mnie jakie jeszcze zwierzęta dojdą, bo ogólnie GADY do mnie nie przemawiają - z czasem może powiedzą konkretnie jakie :) Ten dodatek kupie bez względu na wszystko, bo na niego od początku czekałam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:10. |