![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
SimPe jest tylko narzędziem. Jak go źle użyjesz, to możesz mieć problem. Samo w sobie nie jest w stanie niczego zepsuć ; p
|
A jak mam takie pytanie, bo chodzi o to że chce sobie zrobić cmentarzyk, ale nie lubię tych "grobów" które są tak na prawdę podwyższonym terenem -,- czy da się zrobić coś takiego jak grób?
|
Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi... :|
Zakładam, że o płytę nagrobkową. To na pewno znajdziesz w internecie. Sprecyzuj pytanie! |
no chodzi mi o tą mogiłę, jak wolisz płytę nagrobkową
|
Jeśli chcesz pobrać z internetu to raczej odsyłam Cię do "gdzie mogę to znaleźć?".
Co do budowania w grze... Myślę, że jakby się pobawił fundamentami, jakimiś niskimi murkami. Kwiatki, lampy i grób byłby ładniejszy. :> Bardzo klimatycznie jeśliby jakaś zapłakana wdowa umieściła zdjęcie zrobione aparatem z nagród karier. Tylko zdjęcie byś musiała zrobić jak sim jeszcze żyje. Możesz go też ożywić wskrzeszomaniatem, kodem, albo tak ja preferuje - za pomocą insimenatora. :> Ten aparat i wskrzeszomaniat są nagrodami karier - kolejno "artysta" i "paranormalne". |
ooo dzięki kalafjor :D nawet dobry pomysł z tymi fundamentami-bo ja nie ściągam z netu, pomysł ze zdjęciem też niczego sobie, pomyśle
|
Cieszę się, że mogłem Ci pomóc! Zawsze jeśli tylko potrafię to służę radą.
Co do cmentarza, to wrzuć może jakieś zdjęcia na forum jak to wyszło. :) |
Ponawiam pytanie, które chyba na forum zadawałam,ale nie wiem gdzie: Czy można usunąć gwiazdki przy obiektach wgranych do gry? Np. fryzurach, ubraniach itd.
@E: Czy można jakoś poprawić jakość tego cholerstwa, co się nazywa "sąsiedzi" czy "widoczność sąsiadów" ? Te obrazy są strasznie zamazane i papierowe, nawet zdjęcia nie można zrobić gdy w tle jest to coś.. |
Breath, można ściągnąć moda, który usuwa gwiazdki przy zawartości zmodyfikowanej :)
http://modthesims.info/download.php?t=422642 Co do drugiego pytania, to wydaje mi się, że się nie da... Chyba że się da, to przyłączam się do pytania :D |
Drugie - niestety nie.
Aczkolwiek gdyby się okazało, że takie coś jest, to ja bardzo chętnie ściągnę! :< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:08. |