![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Na parceli musi być buda ( w przypadku kotów i psów), lub boks dla koni (w przypadku koni ofc xD). Zwierzaki muszą mieć ze sobą dobre relacje. Kiedy te dwa czynniki zostaną spełnione pojawi się opcja postaraj się o potomstwo, lub coś podobnego.
|
Jakie kariery doszły w dodatku Zwierzaki, bo nie mogę, żadnej pracy z owego dodatku znaleźć ?
EDIT: Poza samozatrudnieniem koniarz |
No właśnie żadna nie doszła poza owym samozatrudnieniem.
|
mam pytanko?
Czy są jakieś kody lub mody na wielkość zwierząt? typu jakieś suwaki? Wiem pytanie może być do nie tego działu ale nie mogłam znaleźć odpowiedniego działu do tego pytania :P proszę o szybką odpowiedź :) |
Kodów nie ma. Jeżeli chodzi o mody, to są suwaki. Na razie jednak jest ich mało, a nic innego nie udało mi się znaleźć.
|
ok dziękuję ci :)
|
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Mam takie pytanie - czy jeśli zainstaluję sobie "Zwierzaki", ale będę grał w Twinbrook, moje Simy będą mogły adoptować zwierzaka ze schroniska? Kiedyś zainstalowałem sobie ten dodatek i w Bridgeport w ogóle nie było zwierząt :/
|
To widocznie musiał być błąd, ja nie mam problemów z adopcją zwierzaków w żadnym mieście o.O
|
A jelenie itd. będą sobie spokojnie chodzić po ulicy? ;)
e: mam jeszcze jedną sprawę - w jaki sposób samica może zajść w ciąże? Mój pies robił kiedyś bara-bara z jakąś psinką (innego gatunku), ale szczeniaczków nigdy nie miałem :/ |
Raczej tak. Wszystko powinno pałętać Ci się tak samo jak w AP.
Klikasz na psiaka (albo budę?) "postaraj się o szczeniaki" czy coś takiego. Zwierzęta muszą się dobrze znać:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:57. |