TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Liv 18.09.2013 12:59

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Właśnie, dzisiaj z tymi animacjami to ma być jakiś czat czy coś?

Agor-ia 18.09.2013 13:19

Cytat:

Napisał Liv (Post 1759096)
Właśnie, dzisiaj z tymi animacjami to ma być jakiś czat czy coś?

Dzisiaj kończy się embargo.

edit: Ale teraz widzę, że dopiero o 17ej :rolleyes:

Kerbi 18.09.2013 14:00

Nie będzie czata, po prostu Simscampowicze opublikują swoje artykuły na ten temat, tak jak w przypadku trybu budowy jakiś czas temu :) Ale to chyba nie o 17, tylko o 18?

Agor-ia 18.09.2013 14:11

Cytat:

Napisał Kerbi (Post 1759103)
Nie będzie czata, po prostu Simscampowicze opublikują swoje artykuły na ten temat, tak jak w przypadku trybu budowy jakiś czas temu :) Ale to chyba nie o 17, tylko o 18?

A rzeczywiście. Patrzyłam na zagraniczną stronę i zapomniałam o różnicy czasu :rolleyes:

anie_1981 18.09.2013 15:23

Ale co za sens opisywać animacje..? Je trzeba pokazać na filmiku... Opisy nic nie dadzą przecież...

Mroczny Pan Skromności 18.09.2013 15:34

anie, ale moze chociaż dowiemy się, czy będą animacje szczegółowe jak w dwójce, czy znów "okrojone". Osobiście preferuję te dwójkowe, bo uważam, że są bardziej dynamiczne i realistyczne, a przy tym trwają niemal tyle samo (słynny już przykład wsiadania do auta: w dwójce teoretycznie powinno to trwać dłużej, bo trzeba było dojść do samochodu, wsiąść, czasem trzasnąć drzwiami, odpalić i wyjechać na drogę; trójce z kolei sim musiał jedynie podejść do drogi i auto pojawiało się samo, a potem zamiast wsiadać do środka, po prostu się tam teleportował). A nawet jeśli trwało by to dużo dłużej, to i tak wolałbym szczegółowe :P

Shiver 18.09.2013 15:45

@up
Wsiadanie do auta trwa w obu częściach gry tyle samo, bo w trójce zanim sim się 'odpowiednio' ustawi, to trwa chwilę. Robi po kilka kroków w przód i w tył aż mu się spodoba...

anie_1981 18.09.2013 15:47

Ja tak samo wolałabym mieć te animacje. Jedyny plus braku tej animacji jest taki, że parking można postawić gdziekolwiek, nawet na dachu. Poza tym, ja musiałabym albo zawsze mieć garaż, albo jakiś specjalny typ bramy w ogrodzeniu, żeby się sama otwierała i zamykała. Zawsze mam furtki pozamykane, żeby sąsiedzi nie szwendali się po podwórku :P

Mroczny Pan Skromności 18.09.2013 15:53

Qwerty, no przecież właśnie o tym napisałem :P Anie, byłbym w stanie zrezygnować z możliwości parkowania w dowolnym miejscu, bo do niczego mi to nie potrzebne :D Te animacje miały swój urok i bardzo mi ich brakowało, gdy grałem w trójkę xD

Agor-ia 18.09.2013 16:32

Podobno newsy dotyczące animacji miały być jakieś bardzo WOW. Zobaczymy, czego się dzisiaj dowiemy. Ja się tam na żadne akcje rewelacje nie nastawiam, bo potem będzie tak, że obiecanki-macanki, a głupiemu stoi. Ale nie obraziłabym się, gdybym się miło zaskoczyła :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:26.