![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Jeśli FA to tylko w starej formie (bo nowa jest do chrzanu, sorry), a jest za mały ruch żeby zrobić FA w starej formie, znowu wróci gównoburza o to, że jeden użytkownik ma 5 rang.
Za to użytkownik roku imo nie brzmi przekonująco, bo różni ludzie udzielają się w różnych działach. Dla osób piszących w działach o simsach ja mogę być nikim, a ja nie znam osób piszących w działach o simsach. Każdemu nie dogodzi. Szczerze jak dla mnie to wszelkie formy próby zaktywizowania forum tak czy siak spełzną na niczym (bo było ich już mnóstwo i spełzły na niczym albo wywołały gównoburzę, jak zwykle, o nic), więc why try |
Cytat:
|
Cytat:
Nadal uważam, że to nie przejdzie. Nie ma kogo nominować. Nie ma komu głosować. Tradycja spoko, ale nie ma komu jej podtrzymywać. Proste. FTSu - Forum The Simsu. *polski język* *ciężki język* |
Cytat:
|
co z rangami za ostatnie FA?
|
Spokojnie, zostaną wkrótce zdjęte :)
|
Cytat:
ze względu na okoliczność trzaskam obrazek ku pamięci, wpisujmy miasta[*] http://i.imgur.com/4TRHqCQ.jpg |
Ech, tak pusto się zrobi pod nickami :(
Btw, ja ZŁOtym Użytkownikiem jestem bezterminowo? ; o Łiii, 3 posty i będzie 5000 <3 |
Najpierw forum rezygnuje z 4Z, teraz rezygnuje sie z FA... no coz, chyba przezyjemy bez rang ;P:D
1 post do tysiaca ;ooo |
Grupy - ktokolwiek jeszcze z tego korzysta? Do tego system albumów jest tam mocno pokopany (musisz wgrać u siebie, żeby potem wgrać do grupy).
Byłabym za usunięciem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:34. |