TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Mroczny Pan Skromności 02.08.2013 19:35

Odp: Forumowa Mafia

Zauważyłem, że jedna osoba podejrzanie gapiła się na Dianę. Czułem, że to okazja to zdobycia nowego sojusznika.
- Też sądzisz, że Diana jest jedną z nich? - zapytałem. - Jestem Chrupencjusz.
- Fallen - odparła chłodno.

Malfurion 02.08.2013 19:35

Nagle odezwala sie jakas dziewczyna. Don odpowiedzial

- Tak! Z poczatku to jego podejrzewalem, potem jednak stwierdzilem, ze to Maqryll. Ale skoro on nie zyje, to moze to jednak Dr. McCormick! Podobno mial przeprowadzic sekcje zwlok na Dzoanie, ale odmowil! Moze ma cos do ukrycia!

Cytryśnia 02.08.2013 19:37

- zauwazyłam, że w poprzednim głosowaniu na mafię oddał głos, mimo to, iż sie nie odzywa i nie pokazuje. Tak samo jak Meona i luflee. A może maqryll mówił prawde o FresHu?

Fallen 02.08.2013 19:38

- Przez cały czas ją podejrzewałam, teraz jestem tego pewna. Byłam również pewna, że Maqryll jest Wraith... Oby tym razem nasze podejrzenia się potwierdziły.

Malfurion 02.08.2013 19:39

- Wlasnie, Meona! Dzisiaj jakis tajemniczy czlowiek cos o niej mowil. Chcialem sie z nim spotkac, ale go nie zastalem...

Morgana 02.08.2013 19:40

tez podejrzewam diane. byla tym wszystkim tak sztucznie przejeta... podobnie jak don. mowie wam, musimy zwracac na nich uwage. winni dosc czesto tak wlasnie sie zachowuja.

Cytryśnia 02.08.2013 19:41

byłam bardzo zafascynowała tym, ze wreszcie znalazłam kogoś, kto myśli o tych osobach tak samo jak ja. Nagle uświadomiłam sobie, że rozmawiam z Donem rezyserem. ojej... mniejsza o to...

- Pamiętasz może kim był ten człowiek?

Malfurion 02.08.2013 19:44

- Nie za bardzo. Troche mnie wystraszyl swoim zachowaniem. Podobno jest kartografem. Wydaje mi sie, ze on cos moze wiedziec, ale nie wiem gdzie on jest...

- Co do Fresha... nie wiem nawet kto to, ale trzeba sie miec na bacznoci. Byc moze Maqryll byl oblakany, ale chcial dobrze? - hipotetyzowal

Cytryśnia 02.08.2013 19:47

- Szkoda. Maqryll obłąkany? Hmm... Jesli następnym razem ktoś zrobi taką wyprawę niech lepiej robi testy dla uczestników na psychikę. Był płaczliwy. I trochę jakby niezrównoważony. Ale mógł mówić prawdę. Mówił, ze nie jest Wraith, i nie był.

Shiver 02.08.2013 19:48

A więc jednak Maqryll nie był Wraith! Czyżby była to Diana? Może to ona stała za dziwnym zachowaniem Maqrylla. Chciała skupić uwagę wszystkich na jego głupim zachowaniu, a sama działała cicho. Ciekawe tylko jak będzie działała teraz... Trzeba się jek przyjrzeć.
Podzieliłem się swoimi przypuszczeniami z Roią.
- Co o tym sądzisz?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:48.