![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Ja bym głosowała na Dianę lub Gingersa. Wydają mi się podejrzani, także to ich bym wywaliła najpierw.
|
Przepraszam że nic nie pisałem, usnąłem na klawiaturze :D
Do rzeczy. Odebrałem swój płaszcz od dziewczyny. Była dla mnie bardzo miła, podobało mi się to. Odpowiedziałem na jej pytanie. -Sam nie wiem co mam o tym sądzić, zginęło już tylu ludzi, a śledczy stoją w miejscu. Zabili Morganę, myślę że była dla nich niewygodna. Obecnie podejrzewam Dona, ten reżyseryna jest naprawdę podejrzanym typem. Popatrzyłem na zdziwioną twarz towarzyszki po czym dodałem. -Po co nas w ogóle zwołali do ratusza o tak późnej porze? Noc przecież sprzyja niebezpieczeństwu. Byłem zaniepokojony całą tą sytuacją. |
Gin, Gin, Gin. Mamy 2 osoby, które chcą na nią głosować. I nie wiem, czy to nie jest przypadkiem dobry pomysł xd Eej, ale Diana to też dobra kandydatka do wydalenia.
@Juhas, nie można fabułować :/ |
Ok to ustalmy - Gin, Diana i Plastik... Ja sama uważam, że Gin jest chyba zbyt łatwym celem. Diana albo Plastik.
|
-Don? Też o nim myslałam. - przyznałam się. - W ogóle co władza sobie myśli. Mam potem po nocy sama wrócić? Szczyt szczytów
Edit: jakie to bd suche bez fabuły. |
Myślę że nie powinniśmy szukać u Diany, a u Alexandry.
|
no to ktorego bierzemy na widelec? Bo ja jwstwm 50/50 szczerze mowiac i sie dostosuje.
|
ja będę głosowała na Dianę w takim razie.
|
Ja bym się zatrzymał przy Donie, podejrzany jest i tyle! :P
|
ja do diany nie jestem do konca przekonany, ale moze to oa? Trzwba poczekac az wiekszosc sie wypowie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:07. |